Devojka Žike Jakšića je prava srećnica: Dao joj je ono što nije mogla ni da zamisli da će dobiti

od strane | dec 12, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni život Žike Jakšića potpuno razotkriven

Stari šmeker Žika Jakšić ima mnogo ljubavnog iskustva i dva neuspela braka iza sebe, ali je, kako kaže, uvek spreman ponovo da se zaljubljuje. Ljubavni život Žike Jakšića činio se transparentnim, međutim, on je u emisiji “Ako progovorim”, koju uređuje i vodi Goca Tržan, otkrio mnogo toga što nismo znali o njemu.

Ivan Vučićević

– Ja mogu da se zaljubim i na dan. Ja sebe dovedem u to stanje i meni je sjajno. Odljubim se posle, ali mogu svojom autosugestijom da dođem u to stanje, kao ove Bude i joga majstori. I onda ja uđem u to stanje, toliko volim i toliko sam spreman da oduševim, da meni to prija. E to može da traje i dan i dva, i mesec dana.

Pročitajte Ljubavni život Žike Jakšića intrigira – Krio da je pored Slavice bio i sa ovom pevačicom

– Prirodno je da kad si sa nekim hoćeš da ostaviš utisak, da hoćeš da oduševiš. Ja sam izračunao da ja mogu da oduševljavam jedno godinu dana. Kad ispucam sva svoja oružja, ja ulazim u fazu gde postajem nemoćan, ponavljam se i posle mi nije interesantno. Možda sam ja neki egzibicionista, možda sam ja neki čovek koji sebe predstavlja… Kako se to zove – upitao je Žika Gocu.

Foto: Instagram

– Ti si manipulator bre – odgovorila je Goca kroz osmeh, ali se Žika nije dao zbuniti.
– Mene čini srećnim kad vidim da se ona pored mene raduje. Ja volim radosnu ženu, nasmejanu, oduševljenu.

Goca mu je onda skrenula pažnju da žene onda pomisle da će tako biti zauvek, pa je Žika priznao da tu pravi grešku.

Pročitajte Devojka Žike Jakšića u problemima, bivši muž joj ne dozvoljava da se uda za Žiku

– Ja zauzvrat očekujem samo osmeh, to je zadovoljstvo davanja. To je moje lično zadovoljstvo, ja se radujem kad nekog činim srećnim, ali onda tu napravim grešku. Preteramo sa tim davanjem, naviknemo žene. One možda to nisu ni očekivale u toj meri, a kad se mi malo umorimo kao osvajači, onda se desi da ona onda počne da zahteva, a ja kad to radim pod moranjem nemam osećaj davanja i ne uživam. Ako ne znaš to suptilno da mi ubaciš u mozak da ja to sam uradim, nego to doživim kao obavezu, onda ja počinjem da se bunim – priznao je Žika koji je sa svim svojim bivšim ljubavima ostao u dobrim odnosima.

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije