Ceca posle tri decenije progovorila o zabranjenoj ljubavi s Harom Samardžićem

od strane | mar 17, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ceca i Haro Samardžić bili su u vezi, ona sve priznala

Ceca Ražnatović nikada nije krila svoje veze, naprotiv, o njima je govorila svaki put kada bi je novinari pitali. Međutim, Haro Samardžić, jedan od njenih partnera, decenijama je bio tabu tema. Ceca i Haro Samardžić  bili su u vezi početkom devedesetih godina, a folk diva je tek nedavno prvi put progovorila o njemu.

Ata images

Veze sa Harom se dotakla govoreći o tome kako je od Merlina dobila pesmu “Beograd”.

– Dino Merlin je za mene namenski napravio jednu pesmu, a to je “Zaboravi“. Sreli smo se u Švajcarskoj, zahvaljujući mom bivšem partneru koji ga je poznavao. Doneo je pesmu “Zaboravi“, koja mi se odmah dopala. Nakon toga mi je rekao: “Doneo sam jednu pesmu koja je duetska, ali ja ne mogu da je snimim zbog poznate situacije u tom momentu. Ali pošto ti imaš najspecifičniju emociju u glasu, mislim da ćeš ti jedina to znati da doneseš – rekla je Ceca nedavno.

Ceca i Haro Samardžić prekinuli svaki kontakt

– Meni je to jako imponovalo kada mi je on to rekao, pogotovo devojci koja ima 20 godina. Uzela sam pesmu “Beograd“, iako je bila duetska. Donela sam tu pesmu u Beograd, kod Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute, međutim to se njima nije dopalo. “Zaboravi” da, ali “Beograd“ ne.

Ata images

–  Međutim, ipak sam odlučila da na albumu “Fatalna ljubav“ ubacim pesmu “Beograd“. U svemu mi je pomogao Oliver Mandić, jer u tom trenutku nije bilo dela: “Ovo sećanje, ruši meni sve, moj Beograde, zagrli me…“.

Pročitajte Nije u pitanju drugi muškarac, ova devojka je krivac za sukob Meline i Harisa

– Tu smo dopisali muziku i tekst, sklopili smo sve i to je postao hit za sva vremena. To je istinita priča, možda je Merlin zaboravio pa priča drugačije, ali ja nisam – započela je Ceca i priznala da je trebalo da ona i Dino Merlin ponove saradnju, ali do toga nije došlo.

Ata images

– Jednom prilikom sam se nakon svega čula sa Merlinom, početkom 2000-ih. Trebali smo ponovo nešto da sarađujemo, međutim, posle se nikad nismo više čuli. Lepo smo pričali, razgovarali… Interesantno je da mi je sve pesme Dino poklonio. U trenutku kada su izlazile pesme, nisam smela da uzmem rizik na sebe i da ga potpišem.

Ata images

– To jesu njegova dela i ne može niko da spori. Tada su bile usijane glave i nisam želela Merlinu da pravim probleme. Razmišljala sam da čoveka ne dovedem u bilo kakav problem – rekla je folk diva detaljno objašnjavajući kako je počela i završila se njena saradnja sa Dinom Merlinom, a ujedno je potvrdila i da su Ceca i Haro Samardžić zaista bili u vezi.

Folk diva je nakon početka sukoba u Jugoslaviji prekinula svaki kontakt sa Samardžićem.

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije