Ana Kokić otkrila da je sve počelo pre deceniju, ali da je tek sad došao red na ljubav u 1000 varijanti

od strane | mar 11, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Pesma Ane Kokić oduševila žene

Pop zvezda Ana Kokić obradovala je danas fanove pesmom “Bezimena” koju je nakon dvanaest godina rešila da ponovo snimi. Pesma Ane Kokić posebno se dopala ženama.

Promo

Ova numera bila je na Aninom albumu “Psiho”, ali kako se tada sa projekta koji je objavila izdvojio veliki broj hitova, “Bezimena” je ostala u drugom planu.
Ipak, na insistiranje njenih fanova, pevačica je dala novo ruho ovoj numeri za koju je uradila i visokobudžetni spot na Islandu.

Pročitajte Ovakvoj reakciji se niko nije nadao – Amidžićeva bivša se oglasila nakon što je Ognjen postao otac po drugi put

Stihovi pesme: “Dosta mi je loših dana, tvojih lažnih obećanja” su već postali viralni na društvenim mrežama, a žene su oduševljene emotivnom baladom.

– Ova pesma mi je veoma draga, mnogo je volim. Lepa, kvalitetna pesma koju sam snimila pre više od jedne decenije. Meni se dopada i sigurna sam da može doći do srca publike i zato sam rešila ponovo da je snimim i uradim spot za nju. Tema je ljubav u 1000 varijanti – rekla nam je Ana.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, PROMO, YOUTUBE

Opširnije