Znakovi Zodijaka koji će ovog proleća imati sreće u ljubavi

od strane | mar 4, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Znakovi horoskopa i sreća u ljubavi tokom proleća 2023… Evo kome se smeši najromantičnije vreme!

Da li ste u potrazi za srodnom dušom. U nastavku vam otkrivamo koji bi to znakovi horoskopa oovog proleća trebalo češće da se osvrću u iščekivanju sudbonosnog susreta!

Bik (21. april – 20. maj)

Lični život ovog proleća će ponekad biti težak, ali okrepljujući i svakako ne dosadan! Želja za flertovanjem će sigurno biti velika, a moć privlačnosti će lako okretati glave suprotnog pola. Sada je vreme da preuzmete odgovornost i probate nešto novo. Koristite svoju inspiraciju i budite spontani. Ne propustite šansu koju obično propuštate. Osetite poriv i delujte umesto da se suzdržavate. Vaši napori neće proći nezapaženo i doneće pozitivne rezultate.

Znakovi horoskopa i sreća u ljubavi-  Rak (21. jun – 22. jul)

Mnogi predstavnici znaka će shvatiti da su spremni za novu fazu veze. Ako se radi o vama, onda se na sledećem sastanku povežite sa svojim ljubavnikom ili simpatijom na dubljem nivou. Možda ćete biti iznenađeni koliko vas dvoje možete postati bliski jedno drugom. Ne ignorišite one koji pokušavaju da vam privuku pažnju. Usredsredite se na deljenje svojih ideala, snova i pogleda na svet ako želite da dostignete dublji nivo povezanosti. Bez obzira na status vaše veze, potreban vam je neko ko može da osvoji vaš radoznali um.

Vodolija (21. januar- 18. februar)

Proleće je odlično vreme da napravite korak napred i otvorite se flertovanju i zabavljanju. Privlačite suprotni pol, od kojih su neki možda romantično zainteresovani za vas, a generalno ste najvidljiviji u ovo doba godine. Ojačajte slabe tačke i zakrpite pukotine, možda čak i promenite svoj izgled kako biste u celini postali bolji i jači.

Lepota i zdravljeDavid-Prado/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije