Žika Jakšić progovorio o ljubavi sa Radom Manojlović: Dugo je trebalo da sve bude otkriveno

od strane | jul 7, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubav između Žike Jakšića i Rade Manojlović neostvarena je

O odlasku Milana Stankovića iz Grand produkcije govori se i dan danas. Međutim, niko još uvek ne zna pravi razlog Stankovićevog odlaska. Iako se govorilo da se sa Popovićem sukobio oko ugovora i novca, istina je, kako piše Kurir, potpuno drugačija.

Pročitajte Ne razdvajaju se – Milan i Rada ponovo zajedno, sveštenik im je dao blagoslov za ljubav 

Rajko Ristić

Navodni razlog za njegovu odluku da prekine saradnju s muzičkom kućom u kojoj je počeo karijeru je Žika Jakšić. Kako tvrdi izvor Kurira, Jakšić je gajio emocije prema Radi Manojlović, Milanovoj tadašnjoj devojci.

Pročitajte Istina je zabrinjavajuća, Rada u suzama zbog Milana Stankovića – Zbog mene mora da se vrati

Instagram

To je bio skandal velikih razmera, ali u to vreme nije bilo društvenih mreža, pa su samo štampani mediji i portali pisali o tome. Razne priče su se pojavljivale, ali istina je ta da je Žika gajio emocije prema Radi i Milan mu je smetao. Naravno, o tome se ćutalo godinama, ali nikad nije kasno da se sazna šta se zaista desilo. Radu producent „Granda“ nikad nije zanimao, i to mu je jasno stavila do znanja. Ispalo je da je Milan zbog ljubavi snosio posledice – priča naš izvor.

Pročitajte Zdravstveno stanje naglo se pogoršalo – Rada Manojlović hitno primljena u bolnicu, lekari čine sve FOTO 

Instagram

Ljubav između Žike Jakšića i Rade Manojlović ostala je neostvarena, ali je, navodno, Milan zbog toga imao posledice. Stanković je bio pod šestomesečnom suspenzijom, nije se pojavljivao u Grandovim emisijama, a bilo mu je zabranjeno i da nastupa. Tada se pisalo da se sve to dešava zbog Milanove neposlušnosti, da je previše poleteo…

Godinama kasnije Saša Popović je ispričao svoju verziju priče.

Pročitajte Milan Stanković u manastiru potražio spas zbog zlih ljudi sa estrade – Evo šta su mu radili 

Ata images

– Jedno pre podne je zakazao sastanak i došao kod mene u kancelariju. Rekao mi je: „Direktore, ja neću više da budem u ‘Grandu’, hoću da raskinem ugovor.“ Pokušao sam da ga uverim da greši, ali je insistirao na raskidu. Rekao sam mu da ne može tek tako i da ugovor može da se raskine po klauzuli da plati, i to je to. Na svakih šest meseci je uplaćivao 10.000 evra, i to nije on uplaćivao nego Rada Manojlović. Regulisano je tada jer je ona platila 50.000 evra za njega. Tada je raskinuo ugovor i krenuo svojim putem. Ni dan danas mi nije jasno zašto je to uradio – rekao je Popović

Ljubav između Žike Jakšića i Rade Manojlović nije bila ni na vidiku

Interesantno je i to da je Rada nedavno gostovala na Kurir televiziji i kazala da Milan nije napustio „Grand“ zbog Saše Popovića već zbog treće osobe, ali Žikino ime nije želela da spomene. Ona juče nije bila dostupna za komentar, a Jakšić je sve porekao.

Pročitajte Potpuno neočekivano – Žika Jakšić zaprosio 20 godina mlađu pevačicu, evo o kome se radi FOTO 

Ivan Vučićević

– Nikad u životu. Niti sam bio zaljubljen u Radu, a Milanu Stankoviću sam pomogao više nego iko jer sam ga lično preporučio Bregoviću i odveo da proba pesmu za Evroviziju, a kasnije učestvovao i na probama i pripremama i išao s njim za Norvešku. Ne znam odakle vam takve informacije. Uostalom, šta god da kažem, vi ćete napisati šta hoćete, pa se i ne nerviram više. Pozdrav od mene – rekao je Žika.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije