Zendaya promenila boju kose: Medeno plava joj savršeno pristaje

od strane | mar 27, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Svi pričaju o tome da je Zendaya promenila boju kose i to u nijansu koja mnoge oduševljava i koju će mnoge želeti da isprobaju.

Premijera filma Challengers (Izazivači) bila je juče, a Zendaya je sve oduševila u novom izdanju. Naime, film se tiče ljubavnog trougla u svetu tenisa. Glumica je inspiraciju za ovakav izgled uzela po uzoru na njen lik Taši (Tashi) u filmu.

Njena kosa bila je stilizovana sa talasastim bočnim šiškama. Međutim, ono što je svima privuklo pažnju jeste medeno plava nijansa kose. Ona izgledala predivno i pod osvetljenjem crvenog tepiha, ali i prilikom izloženosti dnevnoj svetlosti.

Poznati stilista Lo Rouč (Law Rouch) je na svom Instagram profilu podelio snimak u kome glumica ima stilizovanu kosu do ramena razdeljenu na stranu. Što se tiče odeće, ona je nosila veoma simpatičnu plavu kombinaciju Elizabete Franči (Elisabetta Franchi) i par belih štikli.

Savršeni stajling i frizura glumice bili su na premijeri filma

Na premijeru filma, glumica je došla u Loewe haljini koja je bila u nijansama šljašteće zelene, a na njoj je bila i silueta tenisera. Međutim, za razliku od dnevnog izgleda gde joj je kosa bila raspuštena i elegantno stilizovana, u večernjoj varijanti Zendaya je imala skupljenu kosu sa medeno plavim šiškama sa strane.

Izgled je upotpunila svetlucava senka za oči i ružičasti sjaj za usne od strane šminkera Ernesta Kasiljasa ( Ernesto Casillas).

Zendaya promenila boju kose, a to je nijansa koja će sigurno postati jedna od najpopularnijih. Ova nijansa je zaista veoma elegantna, a glumici savršeno pristaje. Kako često menja izgled i boje kose zbog projekata na kojima radi, nadamo se da će se ova nijansa ipak zadržati malo duže. Svakako je u pitanju boja koju će svaka od nas pokušati da isproba.

Paras Griffin / Stringer/GettyImagesPlus, James Gourley / Stringer/GettyImagesPlus

Opširnije