Zbog njega je spremna sve da uradi: Stoja otkrila detalje turbulentne ljubavi, tragediju izbegla pukom srećom

od strane | dec 16, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Turbulentan ljubavni život Stoje nikada nije bio tajna

Pevačica Stojanka Novaković, svima poznata kao Stoja već deceniju uživa u skladnom braku sa arhitektom Igorom Jovanovićem koji se ne eksponira previše u javnosti. Poznatoj folkeri je ovo drugi brak, a turbulentan ljubavni život Stoje nije bio nikakva tajna.

IVAN VUČIĆEVIĆ

Turbulentan ljubavni život Stoje uvek intrigirao javnost

Stoja je jednom prilikom ispričala zašto ona i njen suprug Igor tako dugo dobro funkcionišu i opstaju kao par i istakla da je to zbog obostranog razumevanja, ljubavi i poštovanja. Za mlade je rekla da im je to neka vrsta recepta ukoliko žele da imaju dobar i kvalitetan brak.

– “Dugo opstajemo kao supružici jer smo puni razumevanja jedno za drugo. Rekla bih da su razumevanje, ljubav i poštovanje ono što nas održava sve ove godine. To je recept za mlade ljude koji žele stupiti u bračne vode ako žele imati kvalitetan brak, normalan, imati svu slobodu ovog sveta i zaista uživati u jednom harmoničnom odnosu sa svojim partnerom” – rekla je pevačica.

Turbulentan ljubavni život Stoje nije se skrivao od javnosti, a ispričala je i jednu anegdotu kada je njihova veza u pitanju. Za svog supruga pevačica je rekla da je oduvek bio veoma pažljiv, da joj i dan danas kupuje poklone i priređuje razna iznenađenja, ali isto kada kada vidi da njoj nailazi “žuta minuta” onda on beži iz kuće. Stoja je izjavila da je zbog supruga Igora pravila razne ludosti, a jedna od njih je i kada se zaletela u betonski stub automobilom.

Ata images

Turbulentan ljubavni život Stoje mogao je koštati života

– “Moj suprug i ja smo se na početku veze zakačili, kao, završavamo priču. Ode on, niti me je zvao da pita kako sam, a ja tek položila vozački za automobil. Odem ja s prijateljem na piće, vraćamo se, bila sam trezna, ja ne pijem, i razmišljam kako napraviti scenu da on bude džentlmen, a ja jadna u tom trenutku i da se nekako pomirimo” – ispričala je, pa otkrila da je zbog svog nesmotrenog postupka mogla izgubiti život.

Pročitajte Stoja više nije ista žena – Skinula se u tange naočigled svih, pa pokazala ono što niko nije očekivao ( FOTO)

– “Novim autom sam tada udarila u zid, bam! Pozovem ga i kažem: ‘Upomoć!’. E, onda je on došao. Ja sam dosta originalna i luda, ja kad nešto hoću, a neću moliti, ja ću napraviti nešto nenormalno da bi došlo do toga da se vidimo, a kad smo oči u oči, lako je to” – priznala je, a turbulentan ljubavni život Stoje se tada mogao tragično završiti, ali na sreću pevačica nije bila povređena u toj nezgodi.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images, Ivan Vučićević

Pročitajte i…

Opširnije