Zavirimo u muški orman: 6 komada odeće koje vredi pozajmiti od dečka ili muža!

od strane | apr 8, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Boyfriend modni trend je sve popularniji, a kojih to 6 odevnih predmeta vredi (i treba!) pozajmiti od dečka ili muža, saznajte u nastavku!

U savremenoj modi, koncepti „ženskog“ i „muškog“ postaju sve više zamagljeni. Scenom vlada uniseks pokret, što čak i ljudi koji su veoma daleko od mode dugo ne doživljavaju kao uvredu. Pa, kako ga koristiti, otkrivamo vam u nastavku.

Bela majica

Stilisti se slažu: osnovna garderoba žene počinje sa dve stvari: jednostavnim plavim farmerkama i jednostavnom belom majicom. A savršene basic majice kupujemo u odeljenjima za dečake.

Kombinujući ta dva pojma, dobijamo veoma očiglednu sumu – potrebna vam je bela muška majica i to što pre. Zašto ne ženska? Jer iz nekog nepoznatog razloga stvari sa muških odeljenja, po pravilu, šivene su od gušće tkanine, teže se gužvaju i generalno duže traju.

Savet: Ako imate široke kukove, izaberite blago skraćenu majicu kako ne bi nagužvala tamo gde nije potrebno.

Široke farmerke

Kao što se niski struk polako ali sigurno vraća u modu (da, ni mi nismo oduševljeni, ali šta da se radi), široke farmerke se sve češće pojavljuju na modnim pistama. Na sreću, ne oni modeli koji izgledaju podnošljivo samo na hip-hop umetnicima.. Međutim, što su šire, to bolje.

Najmodernija opcija su farmerke za muškarce. Već znate šta nagoveštavamo, zar ne? Zato što će najbolji kroj očigledno biti u … ta-da-da-daaam … na muškim odeljenjima! A verovatnoća da će takve farmerke biti ukrašene šljokicama i vezom, gubeći relevantnost brzinom svetlosti, ravna nuli.

Savet: Ako su vam farmerke predugačke, nemojte ih seći, već ih pocepajte da bi porub izgledao namerno neuredno. A ako su farmerke velike u struku, kupite odgovarajuću satensku traku, provucite je kroz dve zadnje petlje i zavežite je u spektakularnu mašnu.

Boyfriend modni trend i plava košulja

Kladimo se da je košulja bila prva stvar koja vam je pala na pamet kada ste videli naziv ovog materijala. I tu nema ništa iznenađujuće. Zato što je zaista teško pronaći nešto u muškoj garderobi što bi bilo raznovrsnije, seksipilnije i oštrije u ženskoj.

Između ostalog, bela košulja je takođe prihvatljiva, ali mi i dalje insistiramo na plavoj. Prvo, zato što je to novi klasik. Drugo, zato što je malo ležernije, ali ipak u okviru kodeksa oblačenja. Treće, jer mirna plava nijansa odgovara skoro svima, za razliku od imperativno bele.

Savet: Uparite košulju sa dodacima u boji kamile kao što su narukvice, ogrlice, svetlo ćilibarne minđuše, torbica ili čak šešir ako ste ljubitelj upadljivih asesoara za glavu. Ovo se, inače, naziva i kombinacija boja milionera.

Duks sa natpisom

Možda ste naišli na vic na mreži:

— Draga, gde je moj novi duks?

— Misliš na NAŠ novi duks?

Naravno, možete kupiti ženski duks nekoliko veličina veći, ali i dalje neće izgledati tako sjajno.

Postoji mogućnost da je sve u istoj kvalitetnoj tkanini. Ili možda u hladnijim natpisima i zanimljivijim printovima. Ili uopšte, da duks miriše na njegov parfem i svaki put kada ga obučete, čini vam se da je pored vas i da vas čvrsto grli. Šta god da je, potrebna vam je ova stavka.

Savet: nosite duksericu sa košuljom – bićete najmoderniji „u okolini“. Ali u ovom slučaju pokušajte da izaberete nijansu koja dobro ide uz plavu, kao što je grafitna, tamnoplava, mlečnobela ili tamnozelena.

Dugačke čarape

Ni u jednoj prodavnici ne možete pronaći ženske čarape normalne dužine? Dobro došli u klub. Kajemo se nekada što smo odbacili i „obične“ čarape, fascinirani skraćenim modelima i čarapama sa otiscima. Ali vreme je prolazilo, trendovi su se menjali … A sada su čarape odlučile da nam se osvete.

Dobro, šalu na stranu, ali ponekad zaista imamo utisak da su ženske čarape adekvatne dužine artefakt koji treba dobro potražiti. U međuvremenu, ovo su one koje nudimo da nosimo u novoj sezoni sa širokim šortsom tik iznad kolena i klasičnim patikama.

Savet: potrebne su vam čvrste čarape, najviše sa prugama, ali bez čudnih otisaka koje toliko vole dečaci bilo kog uzrasta. Ali da ih povučete više ili, obrnuto, spustite u laganu „harmoniku“, odlučite sami. Jer pomodni stepen neće smanjiti ni jedno ni drugo.

lepotaizdravlje.rsFrazer Harrison / Staff via Getty Entertainment; Nigel Waldron / Stringer via Getty Entertainment; Catwalking / Contributor via Getty Entertainment

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije