Zabavne i bezbolne poze za analni seks

od strane | jun 15, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Analni seks mnogima pruži zadovoljstvo, dok su neki ipak skeptični povodom ovih poza. Ako razmišljate da isprobate nešto novo ovog tipa, ovo su bezbolne poze za analni seks za prvi put koje možete isprobati.

Čak i za one koji imaju generalno otvoren stav o seksu, pomisao na analni seks može da deluje zastrašujuća. Međutim, ponekad naši strahovi leže u iščekivanju i možda ćete jednostavno otkriti da ste propustili nešto što bi moglo da vam bude uzbudljivo.

Analni seks zahteva malo više predigre i pripreme da bi u njemu obe strane uživale. Stoga je važno da uđete u sve što opušteniji i bez straha jer bi u suprotnom moglo biti neprijatno iskustvo. U svakom slučaju, koristite lubrikante i dajte sebi vremena da uživate jer ovo može izazvati veoma intenzivan orgazam. I zapamtite, analni seks nikada ne bi trebalo da bude bolan.


Članak se nastavlja posle reklama

Kaubojka

U klasičnoj pozi kaubojke, jedan partner leži dok je drugi u sedećem položaju koji zbog toga podseća na jahanje. Kao partner na vrhu, možete olakšati analnu penetraciju pomeranjem gore dole po potrebi. Međutim, uverite se da vaš donji partner ne počne da gura dok ne budete u potpunosti spremni. Takođe, može biti od pomoći da ste jako uzbuđeni i da ste već doživeli orgazam.

Doggy poza

Ova pozicija je najčešće povezana sa analnim seksom i to sa dobrim razlogom. Ovako partner koji penetrira ima najlakši pristup i lako može da kontroliše prodor. Naravno, uz konstantnu konsultaciju osobe koja prima. A sa druge strane, osoba koja prima takođe može da kontroliše prodor i tempo koji joj odgovara.  Koristite puno maziva i idite nežno i polako.

Bezbolne poze za analni seks: Lice u lice

Ova poza je poželjna ako tražite dodatnu intimnost tokom seksa. Počnite tako što ćete da sednete partneru u krilo, licem u lice. Na ovaj način tkaođe možete da kontrolišete dubinu prodiranja. Osim toga, ovako postoji više mogućnosti za stimulaciju žene kao što su grudi i klitoris.


Članak se nastavlja posle reklama

Misionarska poza

Kada je analni seks u pitanju, ova poza neće omašiti. U misionarskoj pozi stavite noge na partnerova ramena. Uz odgovarajuću količinu lubrikanata, čak i početni prodor bi trebalo da bude prijatan. Međutim, ova poza zahteva i dozu fleksibilnosti za one koji žele da isprobaju nove stvari.

Poza na stomaku za analni seks

Ova poza je veoma udobna i laka uz odgovarajuću pripremu. Početnici se mogu opustiti i učiniti prodiranje prijatnim tako što će leči na jastuk postavljen ispod stomaka. Ovo podiže kukove i olakšava prodor, a istovremeno daje dovoljno prostora za stimulaciju ostalih delova tela. Možete koristiti i seks igračke za stimulaciju klitorisa.


Članak se nastavlja posle reklama

Bezbolne poze za analni seks: Spooning

Svi smo upoznati sa  pozom zvanom spooning. Osim što je to jedna od omiljenijih poza klasičnog seksa, ovo je odlična poza i za analni seks jer je velika verovatnoća da će se oba partnera opustiti. Takođe, možete olakšati prodiranje tako što ćete se savijati i lagano povlačiti noge ka gornjem delu tela. U ovom slučaju možete koristiti i vibrator da povećate zadovoljstvo.

nd3000/GettyImagesPlus

Opširnije