Voditeljka se umešala u brak Bilje i Ace Ilića, pa progovorila u kakvom su sad odnosu

od strane | apr 6, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Brak Biljane Jevtić i Ace Ilića idiličan je, njihova kuma otkrila detalje

Aca Ilić i Biljana Jevtić jedan su od najskladnijih bračnih parova na estradi i nikada ih nisu pratili nikakvi skandali, a sa istim žarom, istim poštovanjem i ljubavlju vole se više od trideset godina.

M.M./ATAImages

Brak Biljane Jevtić i Ace Ilića – Ljubav koja traje više od tri decenije

Njihovo venčanje je privuklo pažnju javnosti, a na listi zvanica našla su se brojna poznata lica. Međutim, malo je onih koji znaju da im je popularna voditeljka Suzana Mančić bila kuma.

Naime, dok je Aci kum bio prijatelj iz detinjstva, Biljana se odlučila da joj kuma bude niko drugi do Suzana. Njih dve su se upoznale zahvaljujući poslu. Išle su na zajedničke turneje, pa je posao prerastao u prijateljstvo, a onda i kumstvo.

Pročitajte Melina o Džinoviću, iskreno i okrutno – Harisova bivša umire od sramote zbog svega što se dešava

Iako mnogi ne veruju u to da postoje estradna prijateljstva, pevačica i voditeljka tome prkose. Do dana današnjeg one su ostale bliske, često se viđaju i druže, a Suzana je u kući bračnog para redovan gost.

Kada su Bilja i Aca proslavljali tri decenije bračnog života, Suzana im je uputila emotivnu čestitku.

“Moji kumovi, Bilja Jevtić i Aleksandar Ilić, proslavili su 30 godina braka. Ponosna sam što sam im kuma i što smo prijatelji svih ovih godina. Srećno”, napisala je voditeljka uz fotografiju sa proslave.

Brak Biljane Jevtić i Ace Ilića uspešno je odolevao svim preprekama. Poznati folk pevač je sreo mnogo žena tokom svoje karijere nastupajući širom sveta, ali nijedna mu se nije toliko dopala da bi, kako kaže, zbog nje ostavio suprugu.

“Ima mnogo lepih žena i ja, kao i svaki drugi muškarac, pomislim: “Jao što je ova žena lepa, što bi bilo lepo kada bi bila moja“, ali onda ubrzo shvatim da je to što imam sa Biljanom veoma vredno i da nijedna žena nije vredna da ja rušim svoje gnezdo.

Pročitajte Pre Ace, Biljanu Jevtić je ludo voleo njegov blizak prijatelj – Pevačica otkrila zašto je ipak izabrala Ilića

U ovim godinama ne isplati se imati neku drugu ženu ni meni, niti bilo kome drugom. Kasno je sada za neki razvod, za neke nove ljubavne priče. U životu uvek postoji nešto što je iznad nekog trenutka požude, strasti. Ne može čovek, na kraju krajeva, da bude sebičan i da misli samo na sebe”, rekao je Aca u razgovoru za “Blic puls” jednom prilikom.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram, Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije