Više se ne kriju: Ovo je dečko Ane Bekute, zgodni Dalibor osvojio pevačicino srce FOTO

od strane | apr 24, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Nova ljubav Ane Bekute česta je tema u medijima

Ana Bekuta pre nešto više od godinu dana ostala je bez partnera i najveće podrške, Milutina Mrkonjića koji je preminuo usled teške bolesti, a pevačici je njegov odlazak trajno slomio srce. Više od decenije Bekuta i Mrkonjić uživali su u ljubavi i harmoničnom odnosu, pa su mnogi zaboravili na pevačicine partnere pre poznatog političara.

Pročitajte: Sve pršti od sreće i radosti – Unuka Ane Bekute u porodicu donela prelepe vesti, slaviće se danima

Rajko Ristić

Kako se svojevremeno pisalo, Ane je bila na domak da na svojoj ruci ponese prsten nekog drugog. Najveće šanse da pevačicu odvede do oltara imao je biznismen Dalibor Minjin. Veza je po svemu sudeći bila turbulentna,bivši dečko folk dive planirao je zajednički život, a kada je posle godinu dana ljubavi došao kraj, pevačica je o svemu ovako govorila:

Pročitajte: Ana Bekuta posle estetskih operacija je druga žena – Želela je da se podmladi, a evo šta je dobila FOTO

pic.twitter.com/9yEb6AmDMs

— rebellefleur (@rebelle54166229) April 21, 2023

– Moja strasna „romansa“, koja je godinu dana punila novinske strane, okončana je mojom voljom, i to bi trebalo da bude dovoljno svima koji su je pratili iz različitih pobuda. Pošto nemam običaj da „komentarišem komentare“, neću to učiniti ni ovoga puta. Bilo je divno dok je trajalo i ne odričem se ove uzbudljive i poučne epizode u svom životu – rekla je ona tada, izbegavši da potvrdi vest da postoji nova ljubav Ane Bekute.

Pročitajte: Ana Bekuta danima krila smrt bliskog člana porodice – Tek sad je smogla snage da progovori o tome

Rajko Ristić

– I Daliboru i onima koji su na tome insistirali blagovremeno sam rekla da ta veza ne može prerasti u zajednički život. Što se tiče uspomena, one će ostati lepe, a neke od njih svakako su i fotografije iz mog albuma, koje vam šaljem pošto još nisu izbledele… Daliboru, dabome, želim sve najbolje i ako je to bilo kome važno, „kriva“ sam ja – zaključila je Bekuta.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Rajko Ristić

Pročitajte i…

Opširnije