Vikend horoskop za 3. i 4. jun: Strasti neće faliti

od strane | jun 3, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni vikend horoskop za 3. i 4. jun obeležiće pun Mesec u vatrenom Strelcu. Strasti, flerta i uzbuđenja nam neće faliti.

Ovan

Subotnji pun mesec osvetljava vašu devetu kuću, što otvara put za flert sa nekim iz inostranstva. Naročito ako idete na put. Ako ste nedavno raskinuli s partnerom, vreme je da obrišete suze i date šansu nekom novom. Ne vraćajte se na staro!

Bik

Subotnji vatreni pun mesec u vašem erotskom osmom polju pravi od vas fatalnu zavodnicu.  Igranje seksi uloga ili odlazak na romantični vikend, rasplamsaće uspavane strasti. Partner će biti spreman da vam ispuni sve želje. Pun mesec u Strelcu doneće vam ispunjenje želje koju ste pomislili pre šest meseci. Velike su šanse da vas partner zaprosi baš ovog vikenda.

Blizanci

Da bi veza funkcionisala, moraju podjednako da se trude obe strane. To će vam konačno postati jasno kada subotnji pun mesec u Strelcu aktivira vašu sedmu kuću. Preuzmite inicijativu i pokažite partneru koliko strastveni možete biti.  Idealno je vreme za veridbu i planiranje venčanja.

Ljubavni vikend horoskop za 3. i 4. jun: Rak

Bivši kuca na vrata. Da li mu treba dati novu šansu? Moraćete prvo ozbiljno da ga testirate. Ne brzajte pod naletom emocija i silne usamljenosti. „Ako ste žedni, to ne znači da treba da pijete otrov“. Ako mu odolite, unverzum će vam u život doneti novu osobu koja će vam pokazati šta je istinska ljubav.

Pripremite kožu za sunce uz moćan antioksidant

Lav

Pun Mesec u znaku Strelca vrši povoljan uticaj na vašu petu kuću i donosi vam strastvenog partnera koji će vas zavesti dok ste trepnuli. Slobodno se prepustite. Ako i ne potraje, biće to jedna od najlepših uspomena. Zauzetima cvetaju ruže. Osećaćete se kao da ste se tek zaljubili.

Devica

Iako vam je posao u prvom planu, vreme je za romantiku. Iznenadite partnera nečim lepim, makar to bila i sitnica. Vratiće vam se višestruko. Sad je vreme da izađe na svetlo dana sve što ste do sada gurali pod tepih. Slobodne Device treba da prihvate poziv na druženje na koje im se inače ne ide. Čeka vas tamo neko vredan pažnje.

Vaga

Ako ste sami, pun Mesec u znaku Strelca u subotu osvetleće put do partnera kakvog sanjate. To bi mogao biti neko koga već poznajete — možda čak i osoba koju ste upoznali pre šest meseci, u vreme mladog meseca. Zauzeti neka zauzdaju jezik, jer ako se sada posvađate s partnerom, može doći čak i do raskida.

Ljubavni vikend horoskop za 3. i 4. jun: Škorpije

Ako ste na ratnoj nozi s partnerom, nedeljni susret brbljivog Merkura i Urana u vašoj kući partnerstva pomoći će vam da izgladite stvari. Nije vreme za pasivnu agresiju. Udahnite duboko i otvoreno recite šta vam smeta. Ako ne pokažete razumevanje, partner bi vas mogao napustiti zauvek. Ako ste sami, privući će vam pažnju neko sa društvenih mreža.

Strelac

Pod subotnjim punim mesecom u Strelcu, vaša zvezda sija previše jarko da bi je ignorisali. Uživajte u pažnji kojom ćete ovog vikenda sigurno biti obasuti. Vernost vam nije jača strana, a naročito neće biti ovog vikenda. Partner ne bi trebalo ni na tren da vas ispusti iz vida. Ako ste slobodni, od ovog vikenda više nećete biti.

Jarac

Opustite se malo. N emorate baš sve da kontrolišite – a ponajmanje partnera. Stavili ste preveliko breme na njegova leđa. Povucite se i pokažite razumevanje. Ako ste slobodni, rakrstite već jednom s prošlošću. Bivši nije idealan i vi to znate. Bolje dajte šansu nekom novom. U nedelju, dok se elokventni Merkur usklađuje sa alhemijskim Uranom u vašoj strastvenoj petoj kući, možda ćete pasti na nekoga ko tačno zna šta da vam kaže.

Vodolije

Ni slučajno nemojte odbiti poziv prijatelja za izlazak. Idelana je momenat da upoznate osobu sa kojom ćete biti na istim talasnim dužinama. Možda vam u prvom momentu neće izgledati tako, ali ćete se ubrzo uveriti da ste baš takvog čekali. Zauzetima će prijati ćaskanje i kuvanje zajedno s partnerom. Jednan miran i opušten vikend je sve što vam trenutno treba.

Ribe

Pripazite na reči ovog vikenda. Mogli biste duboko povrediti partnera bez nekog velikog razloga. Pod vatrenom mešavinom nepredvidivog Urana i strateškog Merkura u vašem polju komunikacije, možete reći i ono štpo uopšte ne mislite. I to može biti kap koja će preliti partnerovu čašu. Ako ste slobodni, nemojte se iznenaditi ako vas kolega pozove na piće.

Michael Blann/gettyimages.co.uk

Najnovije na portalu Marie Claire

Opširnije