Vikend horoskop za 23. i 24. mart: Šta nam donosi Mars u Ribama?

od strane | mar 23, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Vikend horoskop za 23. i 24. mart nam donosi ulazak Marsa u Ribe i sekstil Jupitere i Venere u nedelju. Evo kako će se to odraziti na nas.

Ovan

Ove subote dovedite kuću u red, Ovnovi. Ako se stvari gomilaju i postaju neorganizovane, odvajanje vremena da se pozabavite neredom će vam pomoći da budete produktivniji. Osim što ćete uživati u tome, ulepšaćete vaš životni prostor. U nedelju se posvetite tome da uživate u urednom domu. Možda da pozovete partnera, kako bi se ovo pretvorilo u ljubavno gnezdo.

Bik

Izađite iz zone komfora. Malo eksperimentisanja može dovesti do nekih uzbudljivih, slučajnih otkrića. Malo je verovatno da ćete prekoračiti svoje granice, ali pogledajte koliko možete da se prilagodite novim uslovima. U nedelju ćete biti posvećeni pravljenjem rasporeda za sledeću sedmicu. Nemojte zaboraviti na neophodne pauze.

Vikend horoskop za 23. i 24. mart: Blizanci

U subotu ćete biti veoma produktivni šta god da uzmete da radite. Međutim, važno je da ostanete fokusirani na svoje ciljee i da ne budete namamljeni da radite bilo šta za druge ljude. Ukoliko se pojavite na bilo kom događaju, unapred obavestite ljude da ćete svratiti možda samo na kratko. Druženje ostavite za nedelju.

Rak

Možda ćete ove subote biti pozvani da priskočite nekom drugom u projektu sa kojim se bore. Iako je ovo divan instinkt, pazite da ne budete toliko zaokupljeni njihovim stvarima i da žrtvujete svoje vreme koje vam je potrebno da ostvarite sopstvene ciljeve za vikend. U nedelju pokušajte da se pozabavite meditacijom ili slušajte umirujuću listu pesama da biste odvratili misli od nevolja.

Lav

Imaćete motivaciju i samodisciplinu da se saberete i da brinete o nekoliko osnovnih poslova i rutina. Međutim, nemojte sve shvatati toliko ozbiljno. Ćaskajte i flertujte sa ljudima sa kojima komunicirate – pronađite humor u svakodnevnom. U nedelju se posvetite partneru ili otiđite na kafu sa novim prijateljem. To bi se moglo pretvoriti u sesiju terapijskog povezivanja.

Devica

Ovo subote ćete moći da postignete i mnogo više nego što zamislite, Device. Dajte prioritet sopstvenim potrebama tako što ćete se prvo pozabaviti njima. Međutim, moguće je da će to biti teško jer će vam drugi konstantno nametati svoje potrebe. U nedelju biste mogli da se pozabavite avanturističkim izviđanjem novih mesta u krugu vožnje od vašeg doma.

Vikend horoskop za 23. i 24. mart: Vaga

Tačno je da imate važne stvari koje treba da postignete ovog vikenda, ali olabavite stisak. Potrebno je da usporite i da idete lakšim tempom. Kada nemate pritisak, uradićete više sa mnogo manje stresa. Promenite svoje prioritete da biste se mogli fokusirati na kreativne aspekte projekta. U nedelju se posvetite uzbudljivom večerom ili treningom koji ste odlagali od subote ujutro.

Škorpija

Izađite iz svog skrovišta i družite se sa većim svetom. Dan iza zatvorenih vrata vam neće doneti ništa zanimljivo. Vama je potrebno društvo. Ko zna kuda bi i neobavezan razgovor mogao da odvede. Tokom drugog dana vikenda, povucite se nazad ka vašim misterioznim, introspektivnim korenima. Iskoristite nedelju da napunite baterije.

Strelac

Uložite i srce i dušu u sve što radite u subotu i bićete prijatno iznenađeni ishodom. Pokrenite uzbudljive razgovore sa istomišljenicima i to bi vas moglo navesti na zanimljive ideje. U nedelju ćete imati pregršt ideja, pa ih zapišite negde da ne izgubite nit. Filmsko veče ili živahna večera pružaju pravu distrakciju i mentalni odmor koji vam je potreban pre ponedeljka.

Jarac

Možda ćete se osećati posebno avanturistički tokom celog dana ove subote. Čak i ako morate da se posvetite nekim događajima, pokušajte da napravite raspored tako da ispunite želju za avanturom. A ako imate zabavnog i voljnog partnera u zločinu, tim bolje. Proverite mailove da vas ne iznenadi naporan ponedeljak.

Vikend horoskop za 23. i 24. mart: Vodolija

Možda će vam biti teško da ugušite svoje ljubavne misli. Nabavite primamljivu muzičku plejlistu koja će vas provesti kroz sve poslove. Kada vam je potrebna motivacija da nastavite sa poslovima, fokusirajte se na glavni cilj. Čim završite sa poslom, spremni ste da radite šta poželite. Ako planirate da uključite druge u zabavu, neka lista gostiju bude mala.

Ribe

Nešto značajno bi moglo da se dogodi u subotu ili mnogo kasnije tokom večeri, Ribe. Bilo da se radi o produbljivanju platonskog odnosa ili o uzbudljivom flertu. Otvorite svoje srce, ali budite veoma pažljivi. U nedelju bi moglo da vas oduševi nečije ponašanje, a sa druge strane, moglo bi i da vas odbije. Budite spremni da se okrenete i odete ako je to potrebno.

Kako pregovarati za veću platu na intervjuu za posao?

Maksym Belchenko/GettyImagesPlus

Opširnije