Verovala mu je, a onda je usledio pravi šok: Ono što joj je učinio zauvek će pamtiti

od strane | dec 30, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Cakanin muž priredio iznenađenje koje se ne zaboravlja

Dragica Radosavljević Cakana skoro tri decenije uživa u skladnom braku sa Nebojšom Negićem. Iz prvog braka ima ćerku koju je Cakanin muž prihvatio kao svoju, a svoju ljubav ljubomorno čuvaju od radoznalih pogleda.

Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica uvek je isticala da je u njihovom braku postojala doza ljubomore, a priznala je da je i kao mlađa često proveravala muža i pravila mu ljubomorne scene. Sada, nakon toliko godina braka priznaje da je to što je radila bilo suludo i da se takve situacije više ne dešavaju jer su oboje zreli ljudi. Međutim, pevačica se prisetila jednog događaja koji joj nije ostao u lepom sećanju.

Pročitajte Ljubav na usta ulazi – Cakana ovom čorbom mužu Nebojši greje dušu i leči prehladu

Naime, Cakanin muž je jednom odlučio da se našali sa svojom suprugom, ali verovatno nije očekivao da će ona tako burno reagovati.

“Glupo je praviti od sebe nešto što nisi. Stvari se nazivaju pravim imenom i onda vam je sve u životu jednostavno. Govorim o istini, kažem gde sam bio tog dana, s kim sam se video, jer u slučaju da ona nešto sazna, a saznaće jer je takva priroda Škorpije, moraću da objašnjavam nešto, a nema potrebe”, rekao je Cakanin muž Nebojša..

“Ono što ne znam, to me ne boli!”, dobacila je pevačica i nasmejala sve, a potom se prisetila skrivene kamere koju je Nebojša priredio njoj u nameri da se našali.

Amir Hamzagic/ATAImages

Cakanin muž nije očekivao takvu reakciju svoje supruge

Nebojšina neslana šala i danas se prepričava, a pevačica priznaje da joj u trenutku kada je zategla svog supruga u krevetu sa drugom ženom nije bilo nimalo svejedno i da nikada neće taj događaj zaboraviti.

Pročitajte Cakana je grad zamenila za periferiju – Zavirite u njen ušuškani dom koji odiše toplinom

“Sećam se toga, mada, Nebojša je, kada su mi pripremali skrivenu kameru, rekao da ću ja sve to provaliti, međutim, nisam. Ali kada se ta emisija završila bila sam toliko ljuta, izložio me je stresu. Mogla sam i njega i nju da napadnem – rekla je Cakana u emisiji “Zvezde Granda specijal” i dodala:

“Moj osećaj tada, tog trenutka… Neću zaboraviti. Poverovala sam u priču. Ja sam bila u šoku bukvalno. On je izašao iz sobe demoliran i onda sam reagovala kako sam reagovala.”

Antonio Ahel/ATAImages

AUTOR: SVET

FOTO: Amir Hamzagic/ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages, Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pročitajte i…

Opširnije