Verovala mu je a on je najgnusnije ponizio: Lepa Brena umalo silovana od strane dugogodišnjeg prijatelja

od strane | apr 6, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Istina o odnosu Lepe Brene i Miroslava Ilića, postoje razna nagađanja 

Dok za novu pesmu „Odiseja ljubavi” Lepa Brena dobija sve komplimente kolega koji su je čuli, nekima je i proradila sujeta kada se saznalo da se predstava o životu i karijeri Lepe Brene uveliko priprema…

Pročitajte: Zaledićete se – Lepa Brena i Ceca konačno na stolici istine, mračna tajna isplivala na površinu

Ata images

Ovo je istovremeno bila priča i o staroj Jugoslaviji, njenim suprotnostima i raspadu, a koliko je projekat značajan govori i to da ga je Ministarstvo kulture podržalo sa 700.000 dinara.

Ata images

Ni tada nije bilo sumnje da će na predstavu doći mnogi sa estrade, ali ko neće  znalo se unapred. Među takvima na prvom mestu bio je Miroslav Ilić. Inače, nije tajna da Lepa Brena i Miroslav Ilić decenijama nisu u dobrim odnosima, a njena prijateljica Mira Antonović otkrila je i da je Brena doživela grubo uznemiravanje od Miroslava sredinom osamdesetih godina.

Pročitajte: Okršaj kakav se ne pamti – Lepa Brena ne trpi uspeh ove koleginice, žestoko je prozvala FOTO

Rajko Ristić

Kako se priča, pevač je navodno bio u pripitom stanju nakon jedne proslave u hotelu Slavija. Kako se pričalo, on je navodno upao Breni u sobu i želeo da očijuka s Brenom na višem nivou. Želeo je sa njom da bude intiman da ali je pevačica počela da vrišti i doziva obezbeđenje.

Pročitajte: Zar se ovako oblači DIVA – Lepa Brena zbog gole haljine stavljena na stub srama, ovo je njen odgovor

Foto: Rajko Ristić

– Miroslav je bio mnogo težak čovek dok je pio, svakakve incidente je pravio, pod uticajem alkohola skroz je gubio kontrolu nad sobom. Brena i on su te noći zajedno nastupali u hotelu Slavija i nakon svirke svako je otišao u svoju sobu. Međutim, on je te noći dosta popio i ušao kod Brene u sobu, počeo je da je spopada. Brena je doživela šok, bila je uplašena i plakala je. Molila je Miroslava da je ostavi na miru i izađe iz njene sobe. On kao da je nije čuo i nastavio je da je napada. Tada je ona počela da vrišti i doziva obezbeđenje, oni su je i spasli. Miroslava su izbacili iz njene sobe, a njoj je dugo trebalo da se smiri. Iako je doživela traumu, nije želela kolegu da prijavi policiji kako bi zataškala ovaj skandal.

Pročitajte: Stanje ozbiljno – Lepa Brena primljena u bolnicu, na licu joj se vidi da je bolesna FOTO

Rajko Ristić

– Kada se sutradan otreznio, on je došao kod Brene da je moli za oproštaj, izvinjavao joj se i govorio da je za sve kriv alkohol, da joj on nikada ne binaudio. E od tada njih dvoje ne pričaju. A u to vreme su bili baš popularni, snimili su duet Jedan dan života s kojim su nastupali širom sveta – priča izvor čije su tvrdnje preneli brojni mediji. I zaposleni u tom renomiranom beogradskom hotelu su potvrdili da od nekih zaposlenih koji su u vreme incidenta radili znaju za taj skandal, a da je upućena u ovo potvrdila je i Mirjana Antonović:

Pročitajte: Istina se više ne može sakriti – Evo kako se zapravo slažu Prijina majka i Lepa Brena FOTO

Ata images

– Ja sam čula za to, ali najbolje bi bilo da pozovete Brenu i da vam ona sve to ispriča. Ružno je da ja govorim umesto nje – rekla je Mira.

Miroslav je pak oštro demantovao ovu priču i optužio Miru Antonović da stoji iza tih laži a njegov odnos sa Brenom se do danas nije popravio.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije