Venera ulazi u Strelca u petak: Kakve promene u ljubavi to donosi?

od strane | dec 28, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Venera ulazi u Strelca u petak 29. decembra i ostaće tamo do 23. januara. Energija ovog znaka će se savršeno poklopiti sa energijom ove planete.

Venera predstavlja sve romantične stvari, ali je to takođe i planeta kreativnosti i uživanja. Zbog toga će biti veoma lako zaljubiti se prebrzo i prepustiti se životnim zadovoljstvima. Energija Strelca je takođe veoma nezavisna, a ona će takođe pozivati i na iskrenost i direktnost.

Venera ulazi u Strelca: Šta to znači za svaki znak?

Ovan

Vi volite energiju Strelca, pa kada Venera uđe u ovaj znak, nećete moći da ne budete uzbuđeni zbog romantičnih prilika. Međutim, nemojte tražiti da se i neostvarivo ostvari. težite iskrenosti i nemojte dozvoliti ikome da umanji vašu strast i vatru.

Bik

Vaša energija je veoma pronicljiva. Moguće je da ćete biti veoma nestrpljivi i impulsivni. Međutim, kada su veze i ljubav u pitanju, u narednom periodu bi bilo bolje da verujete svom umu. Avanturistički duh Strelca korisitite u potrazi za srodnom dušom.

Venera ulazi u Strelca: Blizanci

Kada ovaj period počne, možda ćete se osećati kao dete u prodavnici slatkiša. Mnogo romantičnih prilika bi moglo da vam se ukaže, ali je ovo i vreme kada ćete osećati slobodu.Upravo zbog toga će ovo biti sjajan period da stavite tačku na odnose koji vam više ničemu ne služe.

Rak

Često više dajete nego što uzimate, Rakovi. Međutim, Venera će sada od vas tražiti da se zauzmete za ono što zaista zaslužujete. Nemojte se opirati nezavisnim instinktima koje imate tokom ovog tranzita. Vaše samopouzdanje će privući samo najbolje. Prepustite se osećanjima i dopustite sebi da se zaljubite.

Lav

Vi ste jedan od najodanijih znakova. Međutim, osetićete nalet slobode sada kada će Venera biti u Strelcu. Ukoliko želite da prispitate svoja osećanja, sada je pravo vreme da to učinite. Ako trošite vreme i emocije na ljude koji to ne zaslužuju, vreme je da prestanete da to činite.

Devica

Prihvatite spontanost ovog tranzita. Vi umete da razumete fleksibilnost ovog znaka, ali da li ste ikada pokušali da isprobate njihov način funkcionisanja? Probajte da istražite i produbite vaše odnose sa partnerom. Nemojte dozvoliti da vas rutina pobedi.

Venera ulazi u Strelca: Vaga

Iskoristite svoju sklonost ka ravnoteži sada više nego ikada. Možda je previše lako povezati se sa drugima na intimne i romantične načine. Međutim, uverite se da ne mrsie tuđe planove tako što se petljate u odnose gde vam nije mesto. Budite slobodni, ali mislite i o drugima.

Škorpija

Venera napušta vaš znak i može vas učiniti lakomislenim. Detalji više neće biti toliko važni i dobićete romantičnu inspiraciju. Obradujte vašeg partnera ili osmislite kreativan način da osvojite osobu koja vas zanima. Uđite u novu vezu ako osetite da je to ispravno.

Strelac

Toliko planeta je sada u vašem znaku da ćete se osećati kao da ste kod kuće. Na mnogo načina, ovo će biti jedina istina koju znate. Podelite sa svima ono što imate da kažete. Vaša strast je očigledna i iskoristite to na pravi način.

Jarac

Da li ste se ikada osećali ambicioznijim Jarčevi? Ova tranzicija će vam dati dodatnu vatru, strast i fleksibilnost koji su vam potrebni za uspostavljanje trajnih, iskrenih i romantiččnih veza. Samo se nemojte boriti protiv spontanih osećanja koja prate energiju Strelca. Prepustite im se.

Venera ulazi u Strelca: Vodolija

Romantika je možda očiglednija nego što to očekujete. Energija Strelca će vas naterati da zađete u dubinu svojih osećanja. Obratite pažnju na odnose koje gradite sa ljudima i prijateljima. Da li vas neko posebno privlači? Verujte tom impulsu.

Ribe

Ovo je bio veoma naporan period za vas Ribe. Dok Venera ulazi u promenljivi znak Strelca, vaša prilagodljivost će biti vaša najveća snaga. Ako se osećate umorno, nemojte prestati da stvarate nove veze i iskoristite svaku priliku koja vam se pruži.

Vasyl Dolmatov/GettyImagesPlus

Nastavite da čitate

Opširnije