Venera u Blizancima 2024: Da li donosi duplu sreću u ljubavi?

od strane | maj 22, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Venera u Blizancima 2024. će prebivati u ovom znaku od 23. maja do 17. juna. Šta očekuje vaš znak kada se spoje ljubav i zabava?

Ovo je tranzit koji je zabavan, bezbrižan i veoma koketan. Predstavlja najbolje vreme za stvaranje uspomena, upoznavanje novih prijatelja i zanimljive razgovore do zore. Tokom ovog tranzita, prava avantura za sve znakove će biti upoznavanje.

Tokom ovog tranzita, upoznavanje će biti u glavnom fokusu. Ako ste sami tokom ovog perioda, uživaćete u neočekivanoj prirodi sastanaka na slepo, ali je isto tako verovatno da ćete pronaći prijateljstvo koje se iznenada pretvara u romansu.

Međutim, energija Blizanaca može biti prilično nestalna, pa nemojte očekivati da će ova nova privlačnost trajati dugo. Ovom tranzitu je potrebna raznolikost i spontanost, tako da čim nova ljubav stigne, ona bi mogla da izbledi kako bi napravila mesto za sledeću. Oni koji su dugo zajedno će imati prilike da ponovo otkriju stvari jedni o drugima.

Venera je takođe planeta koja je zadužena za finansije, našim materijalnim vrednostima i resursima. Kada Venera bude prolazila kroz ovaj znak, postoji stav prema novcu koji lako dolazi i odlazi sa naglaskom na pokretu. Ovo svakako nije idealno vreme za uštedu i planiranje budžeta.

Ovan

Razmislite o igri rečima. Duhovitost i šarm Blizanaca se savršeno slažu uz vašu jak temperament, pa uočite zašto bi ovo mogao biti veoma koristan tranzit za vas. Osim toga, nemojte očekivati mnogo slobodnog vremena. Pobrinite se da dovoljno spavate jer tokom ovog tranzita može doći do nesanice.

Bik

Ovaj tranzit će kod Bikova aktivirati finansijsku zonu. Postanite kreativni sa načinima na koje dobijate prihod. Možda nije loša ideja da zaradite dodatni novac od pisanja ili podučavanja. Ovo je dobar trenutak da nabavite uzbudljiv poklon za svog partnera, ali pazite na neuobičajen impulsni niz koji bi mogao dovesti do prekomernog trošenja.

Blizanci

Kada Venera prođe kroz vaš znak, celo vaše biće će biti spremno za zabavu. Ovo je period intenzivnog druženja za vas i prijateljstvo će zapravo biti važnije od ljubavi tokom ovog astrološkog tranzita. Ukoliko ste slobodni, fokusirajte se na upoznavanje novih ljudi koji dele vaša interesovanja. Ljubav može ili ne mora uslediti, ali barem ćete proširiti svoj krug poznanika.

Venera u Blizancima 2024: Rak

Ovaj tranzit Venere aktivira najduhovniju zonu, ali ove energije nisu strašno introspektivne. Umesto toga, dobro je vreme da se pridružite nekoj grupi sa sličnim interesovanjima. Družite se sa ljudima koji dele vaše stavove i uverenja ili od kojih možete učiti. Samoća može biti korisna za vreme ovog tranzita.

Lav

Društveni elementi ovog tranzita deluju najautentičnije za vas Lavovi. Idealno je vreme da svoju bujnu prirodu pustite da se igra, a ako se zabavljate, možete kreirati događaj koji će dugo ostati svima u sećanju. Upoznavanje je zabavno i želećete da ostavite dobar prvi utisak, ali izbegavajte da pokušavate da pridobijete nekog raskošnom potrošnjom.

Devica

Venera će pokazati vaše talente u karijeri. Ovo je veoma dobar trenutak da naglasite svoje komunikacijske veštine i neverovatnu pažnju na detalje. Prijavite se za unapređenje ili potražite novi posao gde će se vaši talenti više ceniti. Međutim, čuvajte se površnosti sa ovim tranzitom. Nemojte biti u iskušenju da prihvatite poziciju samo zbog toga jer se isplati.

Venera u Blizancima 2024: Vaga

Ovakav tranzit će aktivirati vašu zonu putovanja – ovo je savršeno vreme za odmor. Ova oblast se takođe bavi etikom i moralom, pa se nemojte iznenaditi ako morate da donesete težak izbor koji uključuje i pitanje principa. Dobar ste govornik, ali da li ste spremni za akciju.

Škorpija

Energija Blizanaca je obično prilično emocionalno odvojena i lagana, a ovaj tranzit aktivira vašu zonu ljubomore, a to može izazvati probleme u vašem ljubavnom životu. Pokušajte da vidite razliku između bezazlenog flerta i stvarne pretnje vašem partnerstvu. Ako ne možete da dođete na istu stranu sa partnerom, možda niste savršeni par kako ste misli.

Strelac

Ovaj tranzit Venere aktivira vašu ljubavnu zonu i trebalo bi da obezbedi nekoliko srećnih nedelja za vašu najbližu vezu ili možda zanimljiv novi susret ako ste trenutno slobodni. Međutim, budite spremni na prolaznost potencijalne veze. Živite u trenutku i ne razmišljajte previše.

Jarac

Ovaj tranzit će doneti podsticaj vašoj fizičkoj energiji i možda ćete otkriti da vam toliko sna zaista nije neophodno. Ovo će vam zauzvrat pomoći da odradite više stvari u danu, tako da bi to trebalo da bude zadovoljavajući period i zbog posla i zbog porodičnog života. Ipak, pažljivo pratite detalje jer žurba da se stvari započnu može otežati da se neke stvari vide.

Venera u Blizancima 2024: Vodolija

Ovaj tranzit će podsticati vašu kreativnost, a takođe će prijati i vašem ljubavnom životu. Ako ste slobodni, ovo je savršeno vreme za zabavljanje, posebno ako možete imati otvoren um o vrsti osobe koju želite da upoznate. Ovo je sjajno vreme za pisanje, poeziju, muziku, umetnost, film i pozorište. Uživajte u svemu što budi vašu maštu.

Ribe

Iskoristite ovaj tranzit da ulepšate vaš dom, ali i da ojačate vaš osećaj samopoštovanja i sigurnosti. To možete učiniti tako što ćete se više družiti, čak i ako niste baš raspoloženi za to. Otkrićete koliko vas drugi cene, što bi trebalo da vam pomogne da cenite sebe.

Opširnije