VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA JUL 2024! Napeto kod mnogih znakova

od strane | jun 21, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Pročitajte ljubavni horoskop za jul 2024. godine i saznajte šta vam zvezde spremaju!

Izvor: Shutterstock/Kaspars Grinvalds

OVAN

Jul 2024. godine vam donosi puno ljubavnih avantura! Ukoliko ste sami, dobićete mnogo prilika da se zabavite ili započnete ozbiljnu vezu. Biće dosta flertovanja i pažnje od strane suprotnog pola. I porodica će želeti da osvežite svoje odnose. Sve je u vašim rukama! Romantični odmor, zajednička putovanja, nove metode zavođenja – sve to će doneti dobro raspoloženje!

BIK

Što više ovog meseca brinete o sebi, to ćete imati više sreće u svom ljubavnom životu. Ukoliko ste slobodni, interesovaće vas nova poznanstva. Budite spremni i otvoreni za njih. Možda ćete odmah pronaći zajedničke ciljeve sa novom osobom. Da bi odnos počeo harmonično, osluškujte tuđe želje. Ukoliko ste zauzeti, ovo je mesec kada možete da očekujete veliku prekretnicu!

BLIZANCI

U julu 2024. bi trebalo da kontrolišete svoje emocije. Vaša eksplozivna priroda može da zakomplikuje ljubavne odnose. Potražite kompromisna rešenja koja će zadovoljiti i vas i vašeg partnera. Ovaj mesec stvoriće povoljne uslove za jačanje odnosa i postizanje harmonije u porodici. Ukoliko niste zauzeti, pažljivo pogledajte oko sebe! Čini se da je vaša srodna duša u vašem najbližem krugu.

RAK

Ljubavni horoskop za jul 2024. godine ne donosi promene. Ako ste umorni od sukoba ili nesporazuma u porodici, horoskop vas savetuje da problemu pristupite diplomatski. Potrudite se da prestane da kontrolišete sve. Možda je vašim voljenima samo potrebna vaša pažnja. Ako ste umorni od praznih romansa, napravite pauzu i fokusirajte se na lični rast i razvoj. Pokušajte da se držite dalje od bilo kakvih ljubavnih drama.

LAV

Jul 2024. donosi mnogo strasti! Vreme je da se posvetite svom partneru. Ostavite kućne poslove i budite sami bar nekoliko dana. Setite se najlepših trenutaka, razgovarajte i pružite partneru nežnost i ljubav. Ukoliko ste sami, može iznenada da se desu romansa, a tada će osećanja zaseniti razum. Uzmite slobodno vreme i fokusirajte se na prave namere nove osobe. Ako se strasti ne smire do kraja meseca, razmišljaćete o ozbiljnoj vezi.

DEVICA

Ispunite svoje srce ljubavlju! Do kraja jula 2024. u odnosu može da se pojavi hladnoća. Ne dozvolite da se ovo desi. Članovi porodice će vam pružiti podršku. Bilo bi odlično da organizujete odmor zajedno jer spontanost može da popravi sve. Ako ste slobodni, naći ćete se u samom centru ljubavnih strasti. Imaćete mnogo šansi da započnete novu romansu ili oživite staru. Dajte svoju ljubav samo onima koji uzvraćaju!

VAGA

U julu 2024. se testiraju vaša osećanja. Stabilnost u romantičnim vezama čeka one koji su dugo u vezi. Mladi parovi će proći kroz test. To mogu da budu neočekivani događaji, pojava novih osoba u životima partnera ili selidba. Vreme je da dostignete novi nivo. Ako ste slobodni, imaćete šansu da se rastanete od usamljenosti.

ŠKORPIJA

Mesec prijatnih i romantičnih trenutaka u ljubavi! Ipak, zapamtite da harmonični odnosi zahtevaju trud. Otvoreno komunicirajte, ojačajte odnos i podelite svoje planove. To je recept za čvrstu vezu i brak. Slobodne Škorpije mogu na poslu ili u krugu prijatelja da upoznaju zanimljivu osobu sa kojom može doći do strastvene romanse. Budite otvoreni u vezi sa svojim emocijama. Ovo će vam pomoći da postanete uočljiviji i privučete pravu ljubav.

STRELAC

Vaša porodica će odnose pomeriti na željeni nivo. Primetićete da se pojavilo više zajedničkih interesovanja, a druženje donosi radost i inspiraciju. Ako ste slobodni, primetićete posebno zanimljivu osobu. Nemojte se plašiti da budete proaktivni i iskreni da biste uspostavili vezu!

JARAC

Ne pokazujte olako emocije i izbegavajte sukobe, jul 2024. će vam biti težak. Rutinski poslovi, umor i svakodnevni život mogu da izazovu loše raspoloženje. Rešite sve probleme mirno i, ako je moguće, samo se opustite. Ipak, slobodne Jarčeve može da preokrene nova ljubavna veza. Horoskop vas savetuje da realno gledate na stvari, a koliko je veza ozbiljna, pokazaće vam vreme.

VODOLIJA

Ljubavni horoskop za jul 2024. godine želi da vam donese novitete i lepe emocije! Izaberite partnera kojeg želite, proverite ozbiljnost svojih osećanja i izbegavajte ljubavne trouglove. Trenutno vam ne trebaju komplikacije. Konačno sve dolazi na svoje mesto, naročito ako ste u prethodnom periodu imali turbulentne odnose.

RIBE

Jul 2024. će biti pun ljubavi i romantike! Ako ste već u vezi, onda ovog meseca lako možete da ojačate vezu sa partnerom i povećate nivo poverenja. Da biste to uradili, budite otvoreni za nove ideje i eksperimentišite. Naredni mesec je za slobone pripremio mnogo zanimljivih poznanstava. Birajte partnera po delima, a ne po lepim rečima. Zapamtite svoje lične vrednosti i ne gubite svoju autentičnost.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

BONUS VIDEO:


Pogledajte

01:29

Znaci koji su ušli u svoju „nemam problem da budem zao“ eru

Izvor: TikTok/spiritualweatherman

Izvor: TikTok/spiritualweatherman

(MONDO/T.V.)

Opširnije