Velika ljubav: Dušan i Nada Kovačević upoznali su se kao tinejdžeri i celog života ostali zajedno

od strane | jan 4, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Dušan Kovačević i njegova supruga upoznali su se kao tinejdžeri

Dušan Kovačević, proslavljeni dramski pisac, izgubio je ljubav svog života, suprugu i muzu, a Lena Kovačević, popularna džez pevačica, ostala je bez majke koja joj je bila velika podrška i inspiracija. Njihova Nada izgubila je bitku sa dugom i teškom bolešću.

Luka Šarac

 

Ona se nije bavila umetnošću, kao suprug i ćerka. Dolazila je iz jedne sfere čiji sam naziv po difoltu zvuči ozbiljnije – bila je ugledan advokat.

Pročitajte: Lena Kovačević od majke je nasledila lepotu i šarm, Nada je bila prava dama

Kako je Lena jednom prilikom otkrila na Instagramu, njeni roditelji „upoznali su se sa 16, odnosno 18 godina, i prošetali Petrovaradinskim mostom“. Bili su takoreći deca. Venčali su se posle šest godina zabavljanja i u skladnom braku proveli više od pola veka.

Ata Images

 

“Ona je bila najbolji đak, on je odlično igrao fudbal i napisao prvi komad u srednjoj, u koji se ona zaljubila. Prvu pesmu je posvetio mami”, napisala je Lena tada.

Pročitajte: Ispratiće je na Badnji dan – Poznato mesto sahrane majke Lene Kovačević, pretužno

Posle bolne vesti o majčinoj smrti objavila je potresne detalje. 

“Moja dobra majka, poslednjih godina sasvim nepokretna… Najduže je išla u manastir Vavedenje… na Senjaku. Volela ga svim srcem. Upokojila se na dan Svete Julijane (zaštitnice žena) i Svetog Mitropolita Kijevskog Petra, čije mošti počivaju u manastiru Vavedenje… na Senjaku.”

Nada Kovačević biće sahranjena u subotu, na Badnji dan, na Novom groblju u Beogradu.hellomagazin.rsAta Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Opširnije