Uzbudljive poze za seks u autu: Podignite igru na viši nivo

od strane | jun 4, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ukoliko želite da isprobate nešto novo ili se prosto tako namesti situacija, odnosi u autu mogu biti veoma zanimljivi. Ove poze za seks u autu su svakako nešto što biste mogli da isprobate.

Ukradeni trenuci intimnosti  su ponekad teško ostvarivi ako ste pretrpani obavezama, imate decu ili prosto niste u situaciji gde imate svoj prostor. Međutim, auto u ovom slučaju može poslužiti kao nešto više od prevoznog sredstva.

Najbolje poze za seks u autu: Rasplamsajte ljubav

Seks u kolima je uvek primamljiv jer dodaje malo intrige u mogućnosti da vas uhvate. Međutim, iako možda deluje da je auto veoma nezgodan za ovakve stvari, on može da vam da zanimljive mogućnosti. Važno je samo da nađete pravi položaj i možete uživati u seksu možda i više nego u klasičnim prostorijama.


Članak se nastavlja posle reklama

Spooning

Spustite jedno sedište do kraja i neka obe osobe budu na jednoj strani u položaju bočne „kašike„. Ovo je klasična poza jer je veoma udobna, a pritom vam omogućava intimnost i čak u autu je moguće da uživate u seksu.

Sedeći položaj otpozadi

Najbolja pozicija u automobilu je kada on sedi na suvozačevom sedištu sa partnerkom na u krilu okrenutom od njega kako bi on mogao da penetrira od pozadi. Ovaj položaj je utoliko bolji sa njenim nogama unutar njegovih držeći položaj kontrolisanim. Osim toga, pojačana je stimulacija G tačke, a oba partnera imaju i pristup klitorisu.

Poze za seks u autu: Vezivanje pojasom

U ovoj pozi, on leži na leđima preko zadnjeg sedišta, a ona mu vezuje ruke iznad glae koristeći sigurnosni pojas. Ova pozicija funkcioniše za žene koje znaju kako da uzmu ono što žele bez izvinjenja. Ovo je u suštini kaubojka sa uzbudljivim dodatkom.


Članak se nastavlja posle reklama

Obrnuta kaubojka u sedećem položaju

Prevrnite suvozačko vozilo, sedite napred i gurnite ga što je više moguće ka tabli. Tada partner može da sedne na zadnje sedište na strani suvozača sa nogama oslonjenim na naslone za ruke suvozačkog sedišta. Partnerka seda u krilo okrenuta od njega i može da klekne ili savije noge tako da joj stopala budu postavljena izvan njegovih kukova. Važan savet, ugasite auto kako ga ne biste slučajno pokrenuli.

Sedeći položaj licem u lice

Ovo je klasična tantrička seksualna pozicija. Partneri sede licem u lice. U klasičnoj verziji poze muškarac sedi u lotos pozi, a žena mu sedi u krilu nogu obavijenih oko njega. Kako ovo nije moguće u autu, onda muškarac sedi na suvozačevom sedištu, a ona može da obavije noge. Ovo je jedna od najintimnijih seksualnih pozicija jer približava vaša tela i omogućava da se gledate u oči. Takođe je odlična za izgradnju čvrste veze jer će se vaše disanje i emocionalna stanja brzo sinhronizovati.


Članak se nastavlja posle reklama

Poze za seks u autu: Ležeća doggy poza

Koliko god izgledalo komplikovano i aktobatsko ovo je apsolutno moguće. Spustite jedno prednje sedište i neka žene legne na stomak preko njega, a muškarac preko nje. Ovo je veoma uzbudljiva pozicija i za muškarce i za žene.

Oralni seks

Ovo vam je već sigurno poznata poza zbog raznih insinuacija koji se javljaju i u filmovima. Ovo se odnosi na oralni seks koji se pruža muškarcu dok on sedi na prednjem sedištu. Naravno, ovo je poza koja dolazi u obzir samo sa zaustavljenim vozilom. Takođe, ukoliko imate krovni otvor, on ili ona mogu da provire kroz njega dok partner koji je ostao dole daje oralni seks.


Članak se nastavlja posle reklama

Vasyl Dolmatov/GettyImagesPlus

Opširnije