Usred priprema za svadbu, Kaja javno priznala sramotu: Uhvatila sam ga u prevari, imam i dokaze

od strane | jun 22, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ljubavni život Kaje Ostojić oduvek je privlačio pažnju

Pevačica Katarina Ostojić zbog turbulentnog ljubavnog života često je u žiži interesovanja. Ona je u emisji “Ceca Show” otvoreno govorila o prevari koju je doživela od strane svog momka.

Photo: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Ljubavni život Kaje Ostojić često je u žiži interesovanja

Kao je istakla, nije imala poverenje u svog momka, pa ga je “testirala” preko lažnog profila. Kako je on “naseo” sve dokaze mu je uredno odštampala i ostavila sa porukom da se pokupi iz njenog stana.

“Nije mi glupo da pričam o tome da sam uhvatila dečka u prevari. To je njegova sramota, a ne moja. Čim postoji sumnja, tu treba da se istraži”, rekla je Kaja u emisiji i dodala:

“Ja sam odmah otišla, spremila sam fajlove sve to crno na belo, pravila sam se da sam druga ženska osoba preko drugog profila, dopisivala sam se par dana sa njim. Onda sam sve to stavila na sto, spakovala se, i krenula sam na nastup. Sve vreme sam plakala dok sam išla ka nastupu, ali sam mu rekla da kada se vratim u stan, ne želim više da ga vidim.”

Antonio Ahel/ATAImages

Kako je priznala, nije mu ostavila prostora za razgovor, jer je uredno dogovarao dejt sa drugom devojkom dok ona nije kod kuće.

“Uredno je dogovarao dejt sa drugom osobom dok mu žena nije kod kuće. Pokušavao je malo da me zaustavi, nije se čak ni izvinio, šta da radi čovek kome je sve pretočeno crno na belo.”

Pročitajte Savršenu figuru duguje ovim pravilima – Kaja Ostojić otkrila kako je za kratko vreme skinula više od deset kilograma

Ljubavni život Kaje Ostojić neretko je bio tema o kojoj se govorilo u javnosti, a pevačica je priznala da je sreću napokon pronašla uz Miloša Čujovića sa kojim se nedavno po prvi put pojavila u javnosti.

Ivan Vučićević

Prema Kajinim rečima, Miloš nije ljubitelj javnih događaja, ali su ipak rešili pre malo više od mesec dana da se pojave zajedno i tako “probiju led”.

“Ne voli on i nije obožavatelj javnih dešavanja, ali smo rešili da probijemo led. Njemu nije prijatno da njegova žena ide sama po ovako nekim dešavanjima kao da je sama i to volim kod njega. Pored toga volim i njegov zaštitnički stav i posle dugog niza godina ponovo se osećam kao žena, zaista”, istakla je najpre za jedne medije ona, pa je nastavila o tome kako se njihova ljubav rodila iz prijateljstva.

“Da, naše prijateljstvo je dugo šesnaest godina ali su se sada neke stvari poklopile i sudbina je umešala prste. Međutim, može da se piše da smo šesnaest godina zajedno, neću zameriti”, istakla je pevačica, koja bi svakako volela da uskoro izgovori sudbonosno “da” svom izabraniku.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Ivan Vučićević

Pročitajte i…

Opširnije