Uslikani: Rastužiće vas snimak Andrije i Đeđe koji je preplavio internet, evo kakav je zaista njihov brak FOTO

od strane | jun 15, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Brak Andrije Miloševića i Aleksandre je za poželeti 

Andrija Milošević je od svoje izabranice stariji 10 godina, a upoznali su se u pozorištu. Aleksandra tada nije ni bila ni malo zainteresovana za sadašnjeg partnera…

Danas je ipak drugačije. Njihova veza je stabilna, mnogo se vole a i ljubav su krunisali brakom i dobili prinovu.

Pre nekoliko dana isplivao je i snimak koji jasno govori koliko glumac obožava svoju suprugu. Sa njom se veseli, peva, grli je i nijednog momenta se nije ustručavao da je poljubi. Zaključak svakako jeste – njihov brak je za primer.

A evo kako se glumica osećala kada je svog životnog saputnika prvi put ugledala…

Pročitajte Andrija Milošević nikad emotivniji –  Evo koje dirljive reči je uputio sinu

Instagram

Ništa spektakularno nisam mislila o njemu. Mi smo se upoznali kada sam došla da radim dečju pozorišnu predstavu “Mala sirena” u Pozorištu „Boško Buha”. Tek sam bila završila akademiju, a on je bio jako ljubazan i fin. Kasnije, kada smo počeli da se zabavljamo, uticala sam na to da se bolje oblači. Otkada smo u vezi ima sve bolji i bolji stil odevanja, što je za mene veliki kompliment. Nema više šljokica, cirkona i šarenih zmajeva. To je ukinuto – rekla je jednom prilikom Aleksandra za „24sedam“.

Pročitajte Njegova verenica donela na svet dečaka, evo koje moćno IME su odabrali

Ata images

Aleksandra i Andrija ponekad, s obzirom na posao koji se bave, nemaju dovoljno vremena da se posvete jedno drugom, ali se trude da jedno drugo nikada ne zapostave. Milošević je jednom prilikom istakao da je tajna uspešne veze komprosmis.

Pročitajte Andrija Milošević posle pet godina veze sa devojkom ŠOKIRAO porodicu i prijatelje – Ovo niko nije očekivao

– Kao i svi ljudi, moramo da pravimo kompromise. Vodimo život koji je jako brz i nemamo vremena da se mnogo svađamo i raspravljamo, već se kao svi parovi uklapamo u date situacije koje nam život nameće. Dešava se da se ne vidimo po dva dana, ali zato ostalih pet gledamo da provedemo po nekoliko sati zajedno. Mi ne otežavamo stvari jedno drugom, živimo život onako kako želimo. Nama nedostaje zajedničkog vremena, ali se sve na kraju uklopi. Imamo vremena da odvojimo i za prijatelje i za nas dvoje.

Želja da postanu roditelji im se nedavno ostvarila, a koliko se može primetiti, uloga mame i tate su im najbitnije.

Trudim se da budem opuštena, ali naravno da postoje momenti brige i sličnih osećanja. Kao i svaka majka, imam gomilu rituala sa svojim detetom. To su sve normalne stvari. Andrija se odlično snalazi. To smo želeli, tako da se sjajno snalazi – ispričala je nedavno Aleksandra za medije.

Instagram/printscreen

Glumački par nedavno je i ozvaničio svoju vezu brakom…

Da je do sklapanja zajednice ipak došlo, otkrili su danas gostujući u emisiji „Uz kafu sa“ kod glumice Seke Sablić. Naime, venčanje Andrije Miloševića i Đeđe dogodilo se dvadesetak dana pre nego što je na svet stigao njihov naslednik Relja, pisao je nedavno list Story

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Svet

IZVOR: Blic / Svet

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije