UROŠ ŽIVKOVIĆ ZBOG NOVE DEVOJKE KRENUO DA TRENIRA Progovorio o ljubavnom životu: "Čeka se da se USELIMO u stan"

od strane | jun 10, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Uroš Živković uživa u ljubavi sa novom devojkom, a kako kaže, rešio je i da se pozabavi svojim izgledom, te se okrenuo zdravijem načinu života.

On je za Kurir progovorio o proslave rođendana majke na svadbi njegove koleginice Tamare Milutinović, na koju su doši zajedno.06:47

Uroš Živkvović održao konferenciju za medije

– Provod je bio sjajan. Tamara i ja smo veliki prijatelji, naše porodice su u odličnim odnosima. Darko, njen muž, je jedan sjajan momak. Puno mi je srce. Još je i mami rođendan bio, taj 6. jun će se pamtiti! – rekao nam je on, pa otkrio da je zbog nove devojke krenuo redovno da trenira.

– Ne znam da li se vidi… Krenuo sam da vežbam. Ljubav menja čoveka, ljubav donosi mnogo toga lepog, pa, eto i malo treninga (smeh). Ja uživam, iskreno, ja sam više od pola svog života u sportu. Poslednjih godina sam mnogo radio, to sam zapustio. Drago mi je da je sad ovako. Nas dvoje još uvek ne živimo zajedno, nismo se još preselili u stan. Čeka se. Zajedno ćemo da uređujemo sve – kazao je Uroš za Kurir, a ceo intervju možete pogledati u videu iznad.

Podsetimo, Uroš Živković popio je koju više na svadbi svoje drugarice i koleginice Tamare Milutinović.

foto: Kurir

On je među prvima došao na veselje ispred njene porodične kuće u Rušnju u društvu svoje devojke.

Uroš je bio među najveselijima, a naš paparaco uslikao je zanimljivu situaciju dok se čekalo da Darko Jevtić pogodi jabuku ispred kuće.

Naime, Uroš je sve vreme držao u ruci žensku belu “dior” tašnicu od 3.800 evra, a u jednom trenutku je i sočno poljubio svoju devojku pred svima prisutnima.

Bonus video:00:01

Uroš Živković stigao sa mamom

Opširnije