Umešala prste u ljubav poznatog para: Mariju Vicković krivili za njihov razvod a ona se ovako brani

od strane | maj 14, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Glumica Marija Vicković jedna je od najprivlačinijih

Glumica Marija Vicković već godinama je na glumačkom nebu, ali poslednjih godina posebno je osvojila srca publike likom simpatične Natalije u seriji „Radio Mileva“. Pored toga mnogo je više angažovana u pozorištu nego u serijama i filmovima, a jedan od njenih zapaženijih projekata bilo je ostvarenje „Pogled s Ajfelovog tornja“ gde joj je partner bio Branislav Trifunović.

Photo: Katarina Drajic/ATAImages

Glumica Marija Vicković već kao mlada bila je primećena kao veliki talenat

Prelepa, tada mlada i perspektivna Marija Vicković u pomenutom filmu igrala je glavnu ulogu, a mnogi se više sećaju „hemije“ između njenog lika i doktora koga je igrao muzičar Darko Rundek. Njihova gluma kasnije je bila ispraćena naslovima „Marija očarala Rundeka“ prenosi Glorija.

Pročitajte Đini Džinović u porodičnoj kući ukazana lekarska pomoć – Haris ne želi da paniči, čeka rezultate

Glumica Mairja Vicković skoro nikad nije govorila o svojim ljubavi ali je pre nekog vremena isplivala priča da je imala određenu relaciju sa poznatim legendarnim glumcem. Naime, pre nekoliko godina glumicu su krivili za razvod Branislava Lečića i Nine Radulović.

Photo: M.M./ATAImages

Povod za glasine bile su njihove fotografije nastale u Australiji, gde su bili na turneji sa pozorišnom predstavom.

– Svi imamo društvene mreže, pa se na osnovu raznih fotki provuku razne priče. To je nešto što vas prati, bilo kakvo negiranje je trošenje moje energije koju koristim na druge stvari – prokomentarisala je glumica Marija Vicković ljubav, prenosi HELLO!.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Marija Vicković danas živi potpuno drugačije

Glumica je nedavno za pomenuti medij otkrila kako provodi slobodno vreme.

– Idem u teretanu, radim kundalini-jogu, prija mi da se prošetam šumom, pa i da meditiram u prirodi. Kad god mogu, viđam se sa prijateljima.

– Volim da se uspavam uz knjigu, a tu je i moja kuca Lucieta, Lu. Ime je dobila po liku iz predstave koju sam najduže igrala „Ribarske svađe“.

AUTOR: SVET

IZVOR: Gloria

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije