UČITELJICA SLALA UČENIKU GOLE SLIKE, PA SE LJUBILA SA NJIM! Udata za policajca a zbog ŠKAKLJIVIH fotki ide na sud (FOTO)

od strane | apr 19, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Učiteljica i tinejdžer nakon poruka počeli češće da razmenjuju gole fotografije i videosnimke seksualnih aktivnosti.

Izvor: Twitter/printscreen

Udata žena, Ema Dilejni Henkok (26), koja je radila kao učiteljica na zameni u školi Velson u Oklahomi optužena je za nepristojne radnje i slanje golih fotografija 15-godišnjem učenikuKako prenosi Dejli Mejl, dopisivanje je počelo tako što je Henkok učeniku putem poruka slala zadatke za domaći. Ali, nakon nekoliko nedelja tinejdžer je nastavnici poslao svoju fotografiju bez majice.

Henkok je odgovorila: „Šaljemo li sada polugole slike?“, na šta je tinejdžer napisao: „Ne znam, šaljemo li?“. Ona mu je na to rekla da bi tako mogla da izgubi posao, piše Dejli Mejl.  U optužnici je navedeno da su Henkok i tinejdžer nakon ovih poruka počeli češće da razmenjuju gole fotografije i videosnimke seksualnih aktivnosti, a u dva puta su se ljubili i dodirivali dok su bili u učionici.

Oklahoma Substitute Teacher Emma Delaney Hancock Arrested and Charged After Cheating On Her Police Chief Husband By Sending Nude Photos To A 15-Year-Old Studenthttps://t.co/OkBTujWEVupic.twitter.com/NpW487TB97

— WHEREISTHEBUZZ (@whereisthebuzz)April 16, 2023

Takođe je navedeno da je učenik u jednom trenutku rekao svom prijatelju za vezu s Henkok. Kada ju je drugi učenik upitao da li je to istina, ona je priznala. Navodno je rekla učeniku da taj odnos nije problematičan, jer ih neće uhvatiti. Inače, Henkok je udata za šefa gradske policije Alfreda Henkoka. Optužena je za neprimereno ponašanje prema maloletniku i navođenje na seksualne aktivnosti. Pojavila se na sudu u četvrtak, a zatim uplatila kauciju kako bi bila na slobodi za vreme suđenja.

‘Are you trying to get me fired?’ Wellston, Oklahoma substitute teacher, police chief wife sexts, makes out with 15 year old teen boyhttps://t.co/UdQqZeBiFs#EmmaDelaney Hancock#sexualpredatorpic.twitter.com/lGuxRpeM7U

— Scallywagandvagabond (@ScallywagNYC)April 16, 2023

(MONDO)

Opširnije