Tragedija u domu Jovane Jeremić: Ona strašnu vest saznala dok je vodila emisiju

od strane | jun 24, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Porodica Jovane Jeremić zavijena u crno

Koliko se teško baviti javnim poslom na svojoj koži osetile su brojne javne ličnosti, koje su i u najtežim trenucima svog života izlazile pred publiku. A to je jutros, nažalost, osetila i voditeljka Jovana Jeremić.

Pročitajte Bio je njena najveća ljubav – Jovana Jeremić u suzama zbog smrti bivšeg partnera 

Porodica Jovana Jeremić jutros je ostala bez stuba porodice, voditeljkinog dede, za koga je ona bila veoma vezana. Da nesreća bude veća, Jeremićeva je to saznala dok je vodila jutarnji program. Iako vidno potresena, Jovana nije prekinula emisiju, samo je s knedlom u grlu izustila:

– Nastavljamo dalje.

Pročitajte Jovana Jeremić oplela po miljenici nacije – Ove njene reči neće proći nekažnjeno 

TV Pink printscreen

Jovanina koleginica, Tanja Rađenović, je, takođe, pre nekoliko godina u toku emisije saznala tragične vesti, da je ostala bez najboljeg prijatelja.

– Doneli su u studio vest, to je bio prvi i poslednji put, nadam se. Kao poslednju vest pred sport. Pročitala sam da je poznati advokat izvršio samoubistvo i tada shvatila da se radi o mom najboljem prijatelju – izjavila je ranije Tanja.

Pročitajte Sinovi su doprineli da se Marina razboli – Jovana Jeremić iznela strašne detalje iz Laćinog života 

TV Pink printscreen

Istu situaciju imala je i Bojana Lazić, voditeljka emisije „Premijera – Vikend specijal“,  koja je za smrt dugogodišnjeg prijatelja, novinara Marjana Kamenovića, saznala u toku emisije, a od šoka nije mogla da nastavi snimanje.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, PRINTSCREEN TV PINK

Pročitajte i…

Opširnije