Toni Bijelić došao da traži oproštaj: Usred noći upao u dvorac kod Dragane, snimak sve govori VIDEO

od strane | apr 4, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Dvorac Tonija Bijelića u centru pažnje zbog ovog poteza

Višemilionski razvod Tonija Bijelića i Dragane Mirković već nekoliko dana drma javnost kao i oko toga kome će pripasti dvorac Tonija Bijelića. Iako se spekulisalo da Antonije Toni Bijelić ima ljubavnicu, nedavno je stigao i demanti da to nije istina:

Ata images

Dvorac Tonija Bijelića nije naveden ni u jednoj izjavi, javnost čeka kome će pripasti 

– Nije istina da gospodin Bijelić navodno uveliko započeo zajednički život sa drugom ženom kako je neistinito izneto u predmentnom članku. Ovim putem, moja stranka gospodin Bijelić ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvek ponaša časno, dostojanstveno i kao porodičan čovek – rekla je advokatica pevačicinog supruga.

Pročitajte Kvadratni izrez i ovaj model haljine sjajno pristaju trudnicama, evo kako to nosi Anastasija FOTO

– Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te o tome ne želi davati dalje izjave – poručila je advokatica Gabriela Banić, Tonija Bijelića.

Instagram

Dvorac Tonija Bijelića – Kapije otvorene u gluvo doba noći

Nakon svih ovih navoda, kako odmiču dani stigle su i informacije da je Dragana ostala sa decom u dvorcu, dok se Toni skućio u Nemačkoj. U jeku svih priča i spekulacija, tračeva i istinitih tvrdnji, dvorac Tonija Bijelića na kratko je sinoć, navodno bio otvoren za njega. Kako govori snimak ispod, iznenada se pojavio u porodičnoj rezideciji Ebenfurt.

Pročitajte Brak je bio gotov pre više od godinu dana, Toni se iselio – Evo gde mesecima tuguje za porodicom

Za bivšeg supruga kapije dvorca sinoć su se širom otvorile ali je čudno bilo što se to dogodilo usred noći. kruže spekulacije da je došao da vidi Draganu, sina Marka i ćerku Manuelnu Bijelić.

Instagram

Da li je Dragana u ovom trenutku bila u dvorcu nije sigurno, a na snimku čak možete čuti i pesmu iz kultnog filma Kum.

pic.twitter.com/IDST0TxjyA

— Jelena (@picikato1) April 4, 2024

Dvorac Tonija Bijelića nije joj na pameti 

Podsetimo, pevačica nije krila razočaranje i tugu zbog cele situacije, pa je nedavno stala pred kamere hrvatskog portala i rekla da trenutno prolazi kroz težak životni period. Pevačica Dragana Mirković u žiži je interesovanja javnosti zbog razvoda od dugogodišnjeg supruga Tonija Bijelića. Dragana ističe da nema novca zbog organizovanja humanitarnih koncerata, oko čega, kako je pričala, Toni nije hteo da učestvuje.

Pročitajte Toni Bijelić čuvao tajnu čitav život – Iza imena Draganinog muža krije se istina o stečenom bogatstvu

– Nisam pogrešila bez obzira na sve, i što je bilo i što će biti. Ja sam zadovoljna. Imam dvoje divne dece, ostala sam prisebna, ostala sam normalna, ostala sam vredna. I dalje radim kao da nemam ništa, stvarno, zato što smatram da čovek treba da radi, a u ovom momentu radim da bih drugima pomogla – rekla je Dragana Mirković za 24sata.hr koji je pevačica podelila.

Ata images

Kako i sama ističe u video prilogu, ne boji se rada, voli da radi i da će ona nova, koji sad trneutno nema jer je otišao na koncete i humanitarne svrhe, ponovo zaraditi. Pozitivna je oko svega što je čeka u budućem periodu a ode svega najlepše je to što je sve smireno i staloženo prihvatila, bez dalje pompe i halabuke.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije