Test podsvesti: Ono što prvo vidite na slici otkriva kako volite – da li ste romantični ili skloni varanju

od strane | jul 11, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara


M. O.

Foto: Octavio Ocampo/Printscreen

Postoje četiri različite slike skrivene u optičkoj iluziji – svaka daje uvid u način na koji pokazujete emocije, koliko ste romantični i da li ste skoloni varanju partnera.

Zadubite se u sliku, pustite intuiciju da vas vodi i zapišite šta ste prvo primetili.

Neki ljudi prvo vide lice starca, drugi vide konjanika, mnoge prvo privuče mlada devojka koja leži pored reke, a neki prvo uoče luk iznad reke.

Svaka od ovih slika određuje vaš pogled na veze i kako se ponašate u njima, pa da li ste i koliko romantičar ili skloni varanju.

Foto: Octavio Ocampo/Printscreen

1. Starac

Ako prvo vidite lice starca, to znači da nikada nećete izgubiti iz vida širu sliku svoje ljubavne situacije. U većini slučajeva vi niste skloni da vas vode samo emocije. Vi ne spadate u velike romantičare koji će „pasti“ na sitne gestove.  Umesto toga više volite nekoga ko ulaže vreme, trud, energiju koje pravi i kvalitetni odnosi zahtevaju.

Kada je način na koji vi volite u pitanju – dajete se potpuno. Kada se vežete za partnera, skloni ste da mu budete verni sve do kraja života. Prevaru smatrate ne samo nemoralnim činom, već i samoobmanom.

2. Konjanik

Ako ste na prvi pogled videli čoveka kako jaše konja, onda to znači da vas je teško zadržati. Iako to ne znači nužno da ćete prevariti svoje romantične partnere, ipak sugeriše da ste skloni da skoro celog života tražite osobu svojih snova, čak i ako je ona ispred vas.

Spadate u ljude koji vole da im se drugi udvaraju i da su uvek u centru pažnje. Šarmantni ste i to je vaše najbolje oružje. Vi ste osoba koja uživa u flertu i romantičnim gestovima.

Vama je dosadno kada u životu imate stabilnu vezu, jer obožavate da ste istovremeno bar zaljubljeni u više osoba, a i one u vas.

3. Devojka

Ako vidite devojku kako leži pored reke, to može značiti da ste na ivici ili da ste odustali od pronalaska trajne i prave  ljubavi. Kao da ste izgubili veru i u ljubav i u ljude i postali oprezni u pokazivanju, a naročito u davanju emocija. Možda je to prolazna faza u vašem životui, jer ste bili povređeni ili ostavljeni, pa rane se još nisu zacelile.

4. Kameni most

Ako je kameni luk iznad reke bio prvo što ste primetili, to bi moglo sugerisati da više žudite za avanturom nego za stabilnošću. Možda se plašite da će vam veze stati na put vašem divljem duhu i osećaju za avanturu, ali to ne znači da ne možete pronaći partnera koji je sličan vama.

Vi volite da probate sve novo i sve vam brzo dosadi. Radoznali ste, pa vas to uvek vodi u neke nove odnose.  Lako ćete preboleti ako vas neko ostavi, ali i ako vi od nekoga odete, jer za vas je sloboda ispred svega, piše Telegraf.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Opširnije