Test otkriva najdublje tajne vaše podsvesti: Izaberite mesec sa slike i saznajte zašto nemate sreće u ljubavi

od strane | jul 7, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara


M. O.

Foto:Pixabay/Printscreen

Pogledajte dobro sliku i izaberite Mesec koji vas najviše privlači. On opisuje vaše trenutno emotivno stanje i može da vam pomogne da otkrijete koje su to prepreke i potisnute emocije koje vas sprečavaju da budete srećni u ljubavi.

Mesec #1

Ako ste odabrali ovu ilustraciju, inferiorni ste prema sopstvenim potrebama. Ni infatilnost nije daleko od opisa vaše ličnosti, ali sve ovo je u sukobu sa vašim velikim očekivanjima na emotivnom polju.

Vi čekate svoju srodnu dušu – niste spremni da je sami potražite.

Prepuštate se snovima, ali da biste ih ostvarili potrebno je da imate više samopouzdanja i da preduzmete više inicijative.

Mesec #2

Niste preboleli bivšu ljubav, tražite u sebi greške i zato niste spremni da se otvorite za nove ljude i nova emotivna iskustva. Strahujete da ćete opet biti povređeni i ostavljeni, pa se povlačite u svoj svet.

Morate da se rešite duhova prošlosti i da im ne dozvolite da utiču ni na vašu sadašnjost, kao ni na budućnost.

Mesec #3

Da biste bili srećni u ljubavnoj vezi, „druga strana“ mora da vam omogući osećaj slobode. To je jedino za čim žudite. Čim osetite da vam je sloboda uskraćena, vi se okrećete i odlazite.

Niste spremni na kompromise, a očekujete da vam partnerski odnos uspe. Pokušajte da revidirate svoje stavove – da bi ljubavna veza opstala, povremeni kompromisi su neminovnost.

Mesec #4

Pomalo ste razočarani u svet i u ljude. Premda ste uvek bili iskreni i otvoreni, karmička pravda u koju toliko verujete vas je zaobišla. Sve što ste do sada tražili u „drugoj polovini“ je vizija idealnog odnosa kakav u realnosti ne postoji.

Važno je da prihvatite stvari i ljude onakvim kakvim jesu. Ljubav dolazi kod vas neočekivano, zato joj pružite ruku dobrodošlice i uživajte.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Opširnije