Tek što se saznalo za novu vezu Ognjena Amidžića, voditeljka ga napustila i otkrila sve detalje

od strane | apr 12, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Ognjen Amidžić i Mina Naumović uživaju u ljubavi već nekoliko meseci

Nekoliko meseci nakon razvoda od Danijele Dimitrovske, Ognjen Amidžić je sreo novu devojku koja ga je potpuno zaludela i opčinila. Naime, kako su mediji juče preneli u pitanju je dve decenije mlađa voditeljka, Mina Naumović a prve varnice među novopečenim parom planule su po njenom dolasku u Amidžićevu autorsku emisiju u kojoj ona vodi poseban segment.

Pročitajte: Zar s njom da zameni Danijelu – Novu devojku Ognjena Amidžića svi znate, a on više ne krije koliko je zaljubljen FOTO

Foto: Instagram

Sada polako isplivavaju svi detalji njihove ljubavi, te su tako juče progovorile komšije popularnog voditelja koji tvrde da su oni duže od godinu dana u ljubavnom odnosu, te da se ona i preselila u njegov luksuzni penthaus na donjem Dorćolu u kojem je do nedavno živeo sa sinom i bivšom suprugom. Da li je Mina ubrzala proces razvoda Dimitrovske i Amidžića ne znamo, ali ono što se vidi je da Ognjenu nova ljubav veoma prija.

Pročitajte: Ljubav sve pobeđuje – Danijela i Ognjen Amidžić ponovo zajedno FOTO

Međutim, nedugo nakon otkrivanja lepih vesti, za Danijelinog bivšeg supruga usledio je novi šok. Naime, Ognjenova desna ruka i voditeljka koja je godinama uz njega, Tijana Stoisavljević povlači se iz njegove emisije na neodređeno vreme. Iako je isprva bio šokiran i tužan kada je čuo razlog, ozario se od sreće i poželeo joj sve najlepše. Naime, manekenka i voditeljka je u petom mesecu trudnoće i očekuje prvo dete sa fudbalerom Mihailom Milutinovićem.

Pročitajte: Ognjen Amidžić se suočio sa ozbiljnom bolešću – Lekar je mogao da konstatuje samo jedno

– Istina je da sam u drugom stanju. Sve ide po planu, bez nekih trzavica. Ja sam potpuno smirena i relaksirana, tako da sam i bez nekog napora radila sve ove mesece – rekla je Tijana za „Pink“.

Tako da će od sada samo Ognjen Amidžić i Mina Naumović uveseljavati narod utorkom uveče, a verni gledaoci tvrde da se hemija i varnice među ljubavnim parom odavno primećivala i na malim ekranima.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram/ Ata images

Pročitajte i…

Opširnije