Svidelo se Gudeljima ili ne Ceca je odlučila kako će Anastasija da se preziva posle venčanja

od strane | maj 29, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Anastasijino prezime posle venčanja sada je poznato

Anastasija i Nemanja Gudelj  danas su se ponovo zakleli na večnu ljubav, ovaj put pred matičarem, pošto su su u julu prošle godine venčali pred Bogom, u manastiru Rajinovac nadomak Beograda. Anastasijino prezime posle venčanja tada je sve zaintrigiralo.

Instagram

Anastasijino prezime posle venčanja promenilo se

Pevačica je odmah nakon crkvenog venčanja na svom Instagram profilu promenila prezime u Gudelj, iako, kao što je poznato, u crkvi nije morala da se izjašnjava o prezimenu. Zbog toga je sve zanimalo da li će Anastasija i pred matičarem zvanično promeniti prezime, ili će svom dodati fudbalerovo.

Instagram

Mnogi su smatrali da pevačica ne bi trebalo da menja svoje prezime koje proslavilo celu njenu porodicu, ali su njena majka Ceca i brat Veljko bili drugačijeg mišljenja, što je sve veoma iznenadilo.

Pročitajte Anastasija i Nemanja se oglasili posle venčanja – On izneo utiske, a ona podelila snimak

Kada su novinari posle Anastasijinog crkvenog venčanja upitali Cecu šta misli o tome što joj je ćerka promenila prezime u Gudelj, folk diva je bila jasna:

– Po srpskim običajima tako bi i trebalo. I ja sam uzela prezime od mog muža, što ne bi uzela i ona? To je potpuno okej, ja to podržavam – rekla je tada Ceca, iznenađujući se zašto je novinari uopšte pitaju za tako nešto.

Instagram

Poznato je da porodica Gudelj veoma poštuje srpske običaje, pa im je nesumnjivo bilo veoma drago što im se sin oženio devojkom iz isti takve familije.

A da su i Ražnatovići takođe odlično prihvatili Nemanju svedoče i reči Veljka Ražnatovića:

– Jako sam zadovoljan Anastasijinim izborom, muž joj je legenda i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama – rekao je nedavno Veljko.

A, da se dve poznate porodice odlično slažu, iako se šuškalo da nisu u dobrim odnosima, imali smo priliku da vidimo danas kad je Ceca ugostila prijatelje u svojoj vili.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije