Suzana Jovanović u suzama: Pakao se desio u roku od sedam meseci

od strane | apr 1, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Sin Suzane Jovanović danas je uzoran mladić

Sin Suzane Jovanović nikada nije krio koliko je zahvalna na svemu što mu je Saša pružio. Suzana Jovanović i Saša Popović u braku su više od dve decenije i važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Ipak pre Saše Suzana je imala davnu ljubav iz koje se rodio sin Danijel.

Foto: Rajko Ristić

Sin Suzane Jovanović ne spominje oca

Venčali su se 1998. godine na ceremoniji koja je u to vreme bila jedna od najglamuroznijih i najvećih, a kumovali su im Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović. Svadba je održana tri godine nakon sudbonosnog susreta.

Pročitajte Jovana poručila Dragani da ne izigrava žrtvu, pa usledio odgovor – Otkud ti pravo…

Ali, pre Saše Popovića pevačica je volela jednog harmonikaša sa kojim je dobila sina Danijela. Njemu danas ne pominje ni ime, te javnost ne zna kako se on zove ni kako izgleda, ali mediji su svojevremeno pisali kako su se oni upoznali. Ne spominje ga ni sin Suzane Jovanović.

Ata images

Naime, Suzana je već sa 15 godina nastupila je na jednoj komšijskoj svadbi i dobila svoj prvi honorar i potom uplovila u muzičke vode. Karijera joj je ukrstila puteve s jednim harmonikašem, za kojeg se udala već u osamnaestoj godini, pisao je jednom Alo.

Pročitajte: Otkriveni svi detalji paprenog svadbenog poklona – Evo šta su Suzana i Saša poklonili sinu za venčanje

Dobili su sina, ali su se razveli samo sedam meseci nakon rođenja Danijela, pa se tada pevačica vratila u porodični dom.

Ata Images

Sin Suzane Jovanović dobio je sve što neko dete moće samo da sanja

Danijela je Saša prihvatio i odgajio kao svog sina… 

Pročitajte Gala slavlje od 25.000 evra – Suzana ženi sina iz prvog braka – 300 zvanica, raskoš i najskuplji meni

Otac je onaj koji brine o vama, bez obzira na to da li je biološki ili ne. Sale (Popović, prim. aut.) ga je i školovao i othranio i gde god da ima priliku ističe da je Danijel i više nego njegov sin — ispričala je pevačica svojvremeno i dodala da njen sin ne želi da čuje ni reč o svom biološkom ocu pisao je ranije Espreso.

Ata images

— Danijel ne želi da pričam o njegovom pravom ocu, nije zaslužio da ga pominjem. Danijel je odrastao sa Sašom i sa mnom i njegov pravi otac je Sale. Sve što je naučio naučio je od njega. On radi kod nas u “Grandu”, u režiji, kao ton-majstor, i odlično se snašao. Meni srce raste svaki dan kada čujem da ga ljudi hvale, napravili smo od njega divnog čoveka i verujem da će jednog dana biti divan suprug — ispričala je Suzana pre nekoliko godina.

AUTOR: SVET

FOTO: Ivan Vučićević

Pročitajte i…

Opširnije