Suočili se Zvezdan i Anđela nakon raskida: Slavnić joj sve sasuo u lice, ona se klela u brata i molila za pomoć

od strane | apr 22, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Raskid Zvezdana i Anđele usledio je zbog Maje Marinković

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić krajem decembra prethodne godine uplovili su u nedozvoljenu ljubavnu romansu s obzirom na to da je sin Moke Slavnića bio u vanrabčnoj zajednici dugoj trinaest godina sa Anom Ćurčić. Međutim, strast i emocije nisu mogli da sakriju te su im se prepustili, a nedugo nakon objavljivanja da su zajedno, u Belu kuću ušla je i Zvezdanova bivša partnerka i pomrsila im konce.

Pročitajte: Srbija na nogama zbog izjave Slavnića – Zvezdan izrekao strašne optužbe na račun Anđelinih roditelja

Youtube printscreen

Od tada nastaje potpuni haos a odnos dvoje ljubavnika turbulentan iz dana u dan. Sve je eskaliralo pre nekoliko dana kada se dogodio raskid Zvezdana i Anđele, i to zbog samoprozvane kraljice rijalitija, Maje Marinković. Naime, Slavnić je završio sa Takijevom ćerkom u krevetu što je videla i mlada Crnogorka te je odmah rešila da prekine bilo kakav odnos sa njim. Sinoć su u Zadruzi puštani snimci a između ostalog jedan od njih bio je i video zapis gde se vidi sve što su Maja i Zvezdan radili, a nakon odgledanog klipa Anđela je doživela pomračenje uma.

Pročitajte: Slavnić izgubio razum – Anđela jedva preživela ono što joj je uradio (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

– Svojevoljno sam zbog njega prodala sebe, degradirala se kao žena do kraja života, etiketirala. Dostojanstvo nula, moral nula, ugled nula, sve nula, zbog njega. Sa ovom ženom (Anom) svaki nervni slom koji je doživeo, ja sam tražila krivca u njoj, a ništa mi kriva nije. Pa taman i lupila, tražila sam krivca u njoj i napadala je jer ga je provocirala. Ni „lj“ od ljubavi, ali to treba da se kaže ,a ne da mi obećava decu, brakove – započela je Anđela.

– Mi nikad nismo pričali o tome baš tako. Kad smo se smuvali pričali smo o tome. Ako sam ja nju smuvao zbog toga, onda je to teška smejurija – rekao je Zvezdan.

– Istina je da voliš samo sebe. Tražila sam da budeš muškarac i da mi kažeš to u lice – dodala je Đuričićeva.

Pročitajte: Zvezdan uhapšen u Zadruzi – Ovo su razlozi zbog kojih je po Slavnića došla policija VIDEO

Foto: Youtube printscreen

– Ne mogu da te gledam jer si odvratna. Milion puta sam joj rekao da hoću da raskinem – rekao je Slavnić.

– Treba da dođeš i kažeš da me ne voliš i da si hteo da je osvojiš, to se tako radi. Trebao si da kažeš da si me osvojio jer nijedan drugi nije mogao, pa da me šutneš – kazala je Anđela.

– Jadna si mala, možeš samo da se spustiš dole i popušiš mi onu stvar da te ne bih izbacio naglavačke. Bila si tri meseca uz mene i gledala kako me Ana provocira, a isto to sada radiš – rekao je Mokin sin.

Pročitajte: Anđela napušta Zadrugu, roditelji krenuli po nju – A, evo šta će biti sa Zvezdanom

Foto: Youtube printscreen

– Šta si juče uradio? Sa kim si ležao u krevetu? – pitala je Anđela.

– Pa je l’ si videla… Ležao sam u krevetu – rekao je Zvezdan.

– Koja je to nemoć kad nema snage da mi kaže da me je prevario. Reci: „Jesam, je**o sam i opet ću“, pa mi posle kaže da me se porodica odrekla. On ne sme da mi ponovi u lice sve – rekla je Anđela.

– Pobegao sam od ludaka – rekao je Zvezdan.

Kunem se u rođenog brata, rekla sam mu da nije sa mnom svi bi ga gotivili, a on je rekao da zna i da je zato sa mnom. Nisi mogao da izdržiš pritisak kad si sa mnom, nemaš snage da izdržiš ono što te čeka sa mnom – rekla je Anđela plačući, a potom napustila Belu kuću.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink.rs

FOTO: Youtube printscreen

Pročitajte i…

Opširnije