Šumaherova ćerka saopštila najlepšu vest i objavila najemotivniju fotku na rođendan svog oca

od strane | jan 3, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

D. U.

Legendarni Šumi slavi 55. rođendan

Foto: imago sportfotodienst / imago sportfotodienst / Profimedia

Legendarni Mihael Šumaher rođen je na današnji dan pre 55. godina, a na njegov rođendan njegova ćerka Đina saopštila je najlepšu vest, da će se ove godine venčati za svoju dugogodišnju ljubav, Jana Betkea.

Njihova svadba biće održana tokom leta i nema sumnje da je ova vest nešto najlepše u poslednje vreme što je porodica Šumaher mogla da čuje.

Đina i Jan su se upoznali kroz zajedničku strast – jahanje, a u vezi su više od šest godina. Verili su se u leto 2023. godine, a ovog leta će krunisati svoju ljubav brakom.

Venčanje će biti održano na Majorci na privatnom imanju Šumahera, gde je jedno vreme boravio i Mihael tokom lečenja.

Kuća na Majorci je vredna 30 miliona evra, ima platformu za helikoptere, pogled na more, glavnu kuću i nekoliko pomoćnih zgrada, što se savršeno uklapa u ideju za glamurozno venčanje.

Pitanje je samo da li će Mihael Šumaher moći da prisustvuje venčanju svoje ćerke, jer od kako mu se pre 10 godina dogodila nesreća u francuskim Alpima, kada je udario glavom o stenu, o njemu se ne zna gotovo ništa, osim da je pretrpeo ozbiljno oštećenje mozga i da je bio u komi i kritično nakon nesreće.

Deset godina o legendi Formule 1 znamo samo na osnovu izjava njegovih prijatelja, koji imaju priliku da ga posećuju.

Simbolično, ova vest o venčanju njegove ćerke je procurila u medijima na Šumijev 55. rođendan, a Đina nije propustila priliku da svom ocu čestita uz emotivnu fotografiju na kojoj su ona, njen brat Mik i Mihael kada su bili mali.

Srećan rođendan tata! Podsećanje na neku od naših mnogih avantura – napisala je ona u opisu fotografije.

(Telegraf.rs)

Opširnije