Suđenje između Mirjane i Miroslava konačno gotovo: Jedno od njih je iz suda izašlo u suzama

od strane | feb 9, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Suđenje između Mirjane i Miroslava danas je dobilo epilog

Bivši ljubavnici Miroslav Ilić i Mirjana Antonović sude se već godinama, a jedan od postupaka okončan je danas, i to u korist pevačeve bivše partnerke. U pitanju je krivična prijava koju je Ilić podneo protiv nekadašnje ljubavnice za krivično delo povrede tajne postupka. Ovim povodom oglasio se Vilijam Paspalovski, Mirjanin advokat, koji je potvrdio da je Antonovićeva i u ovom sporu pobedila.

Pročitajte: Mirjana Antonović presrećna – Miroslava Ilića ostavila žena, ovo je razlog

Ata images

Suđenje između Mirjane i Miroslava nije ni održano, jer je tužilaštvo odbacilo optužnicu.

– Tako je, danas sam dobio od tužilaštva da su odustali od krivičnog gonjenja jer su utvrdili da nije krivično delo koje se goni po službenoj dužnosti. Nisam još stigao Mirjani da javim – rekao je Mirjanin advokat kroz smeh i dodao:

– Miroslav je pre nekoliko godina podneo i krivičnu prijavu protiv Mirjane zbog proganjanja, ali je i to odbijeno, kao i ovo.

Miroslava Ilića nije želeo da komentariše ovu odluku, niti da otkrije da li će pokrenuti neki novi postupak protiv nekadašnje ljubavnice.

Pročitajte: Isplivale laži u vezi sina Miroslava Ilića – Majka Mirjana otkrila šta je zaista istina 

Ata images

Podsetimo, pre nepunih godinu dana Miroslav je podneo krivičnu prijavu protiv Mirjane za povredu tajnosti postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje sa suđenja.

– Od strane punomoćnika Miroslava Ilića podneta je prijava za delo povreda tajnosti podataka. Radi se o objavama na Fejsbuku iz 2017, 2018. i 2019. godine kao i o nekim novinskim člancima… Toga puno ima, danas nismo mogli da se izjašnjavamo o tome. Potrebno je iskopirati predmet, videti o čemu se radi, pa će se Mirjana izjasniti – objasnio je tada njen advokat Vilijam Paspalovski i dodao da joj je pretilo godinu dana zatvora i novčana kazna za ovo delo, ukoliko bi se utvrdilo da je kriva.

Suđenje između Mirjane i Miroslava povodom priznavanja očinstva će se nastaviti, jer je ukinuta presuda kojom se potvrđuje da je pevač Devinov otac, pa će se postupak vratiti na početak.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: KURIR

FOTO: PRIVATNA ARHIVA, ATA IMAGES

Pročitajte i…

Opširnije