Stravične vesti o Milanu Kaliniću: Voditelj zaspao u pilotskoj kabini, avion se raspao

od strane | apr 15, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Milan Kalinić pilot je po profesiji iako retko ko to zna

Milan Kalinić važi za jednog od najuspešnijih i najtraženijih voditelja na našim prostorima. Otkako se pojavio davnih dana u Letećem startu pa i u emisiji „Sve za ljubav“ svojim šarmom i humorom uveseljava brojnu publiku koja ga obožava. Iako je voditeljstvo samo jedno od zanimanja kojima se bavi, gluma je njegova prva i najveća ljubav.

Pročitajte: Najstresniji periodu u braku Sandre i Milana Kalinića – Voditelj priznao da je zaljubljenost izbledela

Foto: Bojan Vuković

Kako na malim ekranima, tako i u pozorištu ali i na filmskom platnu beleži uspehe i aplauze, međutim ono što malo ko zna jeste da je Kalinić osim glume završio i još jednu akademiju. I to, pilotsku. Popularni voditelj ne krije da su mu avioni i vožnja pasija, te koristi svaki slobodan trenutak da poleti sa piste u nebo gde pronalazi mir i spokoj među oblacima.

Pročitajte: Sandra je bespomoćna – Milan Kalinić blista u njenom zagrljaju, evo ko je prelepa dama FOTO

Foto: Ata images

Iako se nikada nije odlučio da se profesionalno bavi pilotiranjem, Milan je u emisiji „Realna priča“ otkrio da se dogodilo da je jednom zaspao u avionu jer je bio veoma iscrpljen.

– Zaspao sam u avionu. To se desilo dok sam bio na akademiji, sat vremena letiš, sam si u avionu, gledaš okolo, sunce krene i opali te u oči i ja sam u jednom trenutku zaspao. Kako je krenuo da ponire, kako nabija brzinu, motor kreće da urla bukvalno pred raspadanje, brzina probija crveno. Mene probudi taj zvuk i treska u avionu. Da se nisam probudio tad ne bi bilo ni Letećeg starta ni mene. – kroz osmeh je rekao Kalinić.

Pročitajte: Vest o preljubi uništile sklad u porodici – Brak Sandre i Milana Kalinića pred totalnim kolapsom

Foto: Instagram

Od tada mu se ovakvi pehovi nisu dešavali, a sada neretko provoza suprugu Sandru i naslednike, Teu i Vuka te je veoma siguran kada sedne u pilotsku kabinu. Bilo kako bilo, možda se u budućim godinama više okrene ovom zanimanju koje mu uvek vrati osmeh na lice i mir u duši.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images

Pročitajte i…

Opširnije