Stigla sam do dna: Anđeline reči posle raskida sa Zvezdanom nikad tužnije, oglasila se i Ana Ćurčić

od strane | jun 20, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Raskid Anđele i Zvezdana zvanično potvrđen

Iako je izgledalo da ljubav između bivših zadrugara cveta, juče se desio raskid Anđele i Zvezdana. Ona je posle toga otputovala kod roditelja u Crnu Goru, dok je Slavnić ostao u Beogradu.

Pročitajte Otac Anđele Đuričić ne odgovara za svoje postupke prema Zvezdanu – Slavnić pretukao devojku FOTO 

Instagram

– Dobijam mnogo poruka vezano za raskid i da li je istina. Evo da napišem i ovde da je istina da smo raskinuli, prolazim težak period ponovo, verujem i on, pa vas molim za razumevanje bez nekih preteranih poruka i poziva. Vaša Anđela, ljubim vas sve. Trenutno sam posvećena poslu i porodici i to je sve što me zanima.

A kako joj je posle emotivnog kraha i kakve su rekacije na njen boravak u Zadruzi u Crnoj Gori, Anđela je tek sad progovorila.

Pročitajte Kraj Zvezdanove i Anđeline ljubavi – Posvađali se pred njen odlazak u Crnu Goru, Đuričići likuju

Došla sam bila do dna. Sinoć sam bila sa drugaricama. Ženske priče i tračevi… (smeh) Voće, kokteli… Baš mi je to trebalo! Treba mi društvo koje nije rijaliti društvo. Nisam znala da su prijatelji uz mene. Stalno su do mene dolazile lažne informacije u rijalitiju – istakla je.
– Moji se nikad nisu odrekli mene. Kad sam padala, sve jače su bili uz mene. Presrećni su roditelji sad zbog svega, što idem u nove pobede – kazala je Anđela Đuričić.

Pročitajte Anđela Đuričić očajna i besna – Isplivali intimni snimci na kojima su Aleks i Zvezdan zajedno

Ata images

– Mama uvek stoji na balkonu i gleda gde sam ja, da li sam otišla… (smeh) Pravim planove, a Bog nam se smeje! Roditelji i treba da nam budu vetar u leđa, ali želim da imam svoj posao, svoj stan, sve ću da uzmem svojim parama. Toliko mogu. Put me vuče ka voditeljstvu, biću maksimalno dobra u tome – rekla je Anđela za Hype.

Pročitajte Oglasila se ćerka Zvezdana Slavnića – Besna je i ljuta, a od oca traži samo jedno

Ata images

Raskid Anđele i Zvezdana nije mnogo potresao njegovu bivšu nevenčanu suprugu Anu.

– Nisam čula, ne znam za to, a stvarno me to ni ne zanima. Ne interesuje me, nemam nikakav komentar – bilo je sve što je rekla Ana za Pink na temu raskid.

Najnovije na portalu Marie Claire

IZVOR: HYPE TV

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM

Pročitajte i…

Opširnije