Srušila mu snove o velikoj ljubavi: Brena je s drugim čovekom pravila planove o velikoj porodici

od strane | dec 28, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Lepa Brena i Boba Živojinović su jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni

Lepa Brena i Boba godinama žive u skladnom braku. Brena koja je svojom pojavom tih godina unela novu energiju i pravu pometnju, njeni koncerti bili su najposećeniji, a popularnost je dostigla velike visine. Sa druge strane, Slobodan Boba Živojinović je uspešan sportista, teniser, koji je jedini Srbin, uz Nenada Zimonjića, a da je bio prvi na svetskoj rang listi u dublu. Brena i Boba su važili za jedan od omiljenih parova, a njihova svadba je bila glamurozna. Venčali su se 7. decembra 1991. godine u nekadašnjem hotelu Interkontinental, a svadbi je prisustvovalo 500 zvanica.

Lepa Brena i Boba za svadbu dobili skupoceni poklon, venčanje je bilo nezaboravno 

Ova svadba je specifična sa više aspekata. Među okupljenima je bila sama elita i dosta ljudi iz poslovnog sveta, direktor “Diskotona” Nenad Bilić i Stanko Terzić, tadašnji direktor PGP RTB-a, kao i direktor Republičke direkcije za robne rezerve sa suprugom poznatom imitatorkom Biljanom Ristić.

Pročitajte Tajna braka Suzane i Saše Popovića – Lepa Brena i Boba kumovali su njihovoj ljubavi a evo šta se krije iza naizgled idiličnog braka

Kumovi su bili Boris Beker i Jon Cirijaka, a mladenci su od njih dobili skupoceni mercedes, a zanimljiv je i detalj da je Dragana Mirković na ovoj svadbi uhvatila bidermajer.

Lepa Brena i Boba za svadbu upriličili slavlje o kom se i danas priča

Ovo slavlje će ostati upamćeno i po 650 različitih vrsta jela i mladenačkoj torti na pet spratova sa jestivim reketom i gramofonskim pločama. Lepa Brena je nosila venčanicu Dior koja je bila specijalno dizajnirana za nju, a njihovo venčanje je prekinulo Dnevnik 2, kako bi se mladenci uključili u program.

Pročitajte Brena i Boba ostaju bez MILIONA – Evo ko im UZIMA sve

Pojedini natpisi su bili i o poklonima. Pričalo se da je na njihovu kućnu adresu stiglo preko 4.000 pisama, a pojedini su pričali i da je samo jedna umetnička slika koju su dobili Lepa Brena i Boba, koštala koliko pola svadbenog veselja.

Lepa Brena i Boba Živojinović – Pre tenisera pevačica je volela ovog muškarca

Pre njihovog venčanja Lepa Brena godinama pre, bila je u vezi sa Mirkom Krlićem a ova vest posebno je obradovala stanovnike Zrenjanina, jer je upravo u ovom gradu otpočela njena ljubavna priča. Sve do spomenute vesti, Zrenjaninci su bili uvereni da će estradna lepotica Brena kad-tad postati upravo njihova snaja. Jer, njena romansa sa zrenjaninskim lepotanom i di-džejem Krlićem nikome nije ličila na neobaveznu, prolaznu vezu. Ta je veza dugo trajala, a i sama Brena je, u jednom intervjuu, izjavila da postoji jedan dečko kojeg iskreno voli.

Foto: Screenshot Youtube

Mirko je bio je urednik i voditelj TV emisija političkog i opšte-društvenog sadržaja, glavni i odgovorni urednik lista “Zrenjanin”. Radio je i kao PR menadžer “Jugoremedija” i direktor marketinga u “Servo Mihalj turistu”, a ovako je pričao o ljubavi sa Brenom.

– Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Ali, sada je to već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji. O onome što priča zrenjaninska čaršija, da je trebala da se uda za mene i da je, tako reći, sve već bilo gotovo, mogu reći da je sve to mašta i nečije lepe želje… Ja mogu da izjavim da je, posle našeg zabavljanja, Brena za mene bila i ostala veliki prijatelj. I pravo da vam kažem, nimalo se nisam iznenadio kada je objavljeno da se udaje. Jer, ja za tu njenu želju već odavno znam. Dok smo bili zajedno, često mi je govorila: “Mirko, najveća mi je želja da zasnujem svoju porodicu. Stalno me progoni misao da će slava jednoga dana proći a ja ostati sama…” Od tog straha nikako nije mogla da se oslobodi, pogotovo što je stalno bila odvojena od roditelja, koji žive u Brčkom – bio je iskren Krlić svojevremno u otvorenom intervjuu za “Sabor” prenosi Informer.

Pročitajte Lepa Brena progovorila o nasilju – Došlo je do sukoba s Bobom, deca ne treba da trpe. Praštala sam a sada je dosta

Da li je Brena Mirku Krliću srušila snove o velikoj ljubavi, ipak nije poznato budući da je svako krenuo na svoju stranu a iz Krlićevih reči možemo videti da o našoj zvedi priča samo najbolje. Lepa Brena je svoju veliku želju ostvarila a o bivšim ljubavima, kako naš narod kaže, samo najbolje…

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije