SRPSKI PEVAČ IZGUBIO NA SUDU OD BIVŠE LJUBAVNICE: Tužio je zbog iznošenja „prljavog veša“ na Fejsbuku!

od strane | feb 9, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Miroslav Ilić je ranije podneo krivičnu prijavu protiv Mirjane Antonović

Izvor: ATA Images /Antonio Ahel

Pevač Miroslav Ilić, koji se tuži sa bivšm ljubavnicom Marjanom Antonović zbog dokazivanja očinstva nad Devinom Antonovićem za kojeg Mirjana tvrdi da je njegov sin, izgubio je danas na sudu. On je podneo krivičnu prijavu protiv Antonoviće za krivično delo povrede tajne postupka.

Ovim povodom oglasio se Vilijam Paspalovski, Mirjanin advokat, koji je potvrdio da je Antonovićeva i u ovom sporu pobedila. „Tako je, danas sam dobio od Tužilaštva da su odustali od krivičnog gonjenja jer su utvrdili da nije krivično delo koje se goni po službenoj dužnosti. Nisam još stigao Mirjani da javim“, rekao je advokat i dodao:

„Miroslav je pre nekoliko godina podneo i krivičnu prijavu protiv Mirjane zbog proganjanja, ali je i to odbijeno, kao i ovo“.

Pre godinu dana Miroslav je podneo krivičnu prijavu protiv Mirjane za povredu tajnosti postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje sa suđenja.

„Od strane punomoćnika Miroslava Ilića podneta je prijava za delo povreda tajnosti podataka. Radi se o objavama na Fejsbuku iz 2017, 2018. i 2019. godine kao i o nekim novinskim člancima… Toga puno ima, danas nismo mogli da se izjašnjavamo o tome. Potrebno je iskopirati predmet, videti o čemu se radi, pa će se Mirjana izjasniti“, rekao je tada advokat Vilijam Paspalovski i dodao da joj je pretilo godinu dana zatvora i novčana kazna za ovo delo, ukoliko bi se utvrdilo da je kriva.

Mirjana je nedavno izjavila, povodom presude suda da je Miroslav otac njenog sina Devina, da će se vratiti na sud i početi iznova jer je presuda ukinuta.

Ovako izgleda Devin:

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/24sedam)

Opširnije