ŠOK LJUBAVNI ŽIVOT ZLATE PETROVIĆ! 3 puta se RAZVODILA, a malo ko zna da je ĆAPILA i ovog svetskog GLUMCA za kojim su ludele žene

od strane | apr 22, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

pevačica Zlata Petrović važi za nekog ko nema dlake na jeziku, pa samim tim uvek otvoreno govori i o detaljima iz svog privatnog života. Ljubavni život Zlate Petrović oduvek je intrigirao javnost. Još sa 18 godina roditelji su je udali protiv njene volje za muzičara Duleta Todorovića, ali njihov brak nije dugo trajao.

Nakon toga stala je na „ludi kamen“ sa muzičarem Hasanom Dudićem, sa kojim ima sina Mikija. Ipak, Zlata je rešila da prekine i drugi brak. Nekoliko godina kasnije udala se za voditelja Zorana Pejića Peju, kom je rodila sina Jovana.

Iako tenutno nema emotivnog partnera, ona je u mladosti bila prava zavodnica. Tako je jednom prilikom uhvaćena u zagrljaju, ni manje ni više, nego holivudskog glumca i zavodnika Alena Delona, sa kojim je osvanula i na naslovnici „Sabora“, a na škakljivo pitanje novinara da li će to potrajati, ona je u svom stilu kroz osmeh rekla:

foto: Profimedia

– Pa, naravno da neće. Alen mi je samo odskočna daska da uskočim u svet filma, jer kad mogu Šer i Dragana Mirković što ne bih i ja!

Koliko je ljubavni život pevačice bio intrigantan svedoče i novinski natpisi o njenoj romansi sa Sašom Popovićem, a spekulisalo se i kako je nekadašnji direktor „Grand“ produkcije imao u planu da pevačicu odvede pred oltar, međutim do toga nije došlo. On je svoju srodnu dušu pronašao pored Suzane Jovanović, sa kojom je i danas u braku.

kurir,rs

Opširnije