Snežanina i Milanova oaza ljubavi: Dom poznatog para odiše luksuzom i mirom, nameštaj je posebna priča

od strane | jan 10, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Dom Snežane i Milana Borjana odiše luksuzom i stilom

Par o kom danas pišemo važi za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a dom Snežane i Milana Borjana jedan od najluksuznijih. Luksuznu nekretninu koju su opremili po poslednjim trendovima izgradili su na obodu Zemuna. Tokom godina su se susreli sa usponima i padovima, ali nisu dozvolili da ih ništa sruši, a svoju ljubav daleko od svih čuvaju u svom domu, koji je njihov beg od stvarnosti. Evo kako izgleda dom Snežane i Milana Borjana

FOTO: Prva Printscreen

Dom Snežane i Milana Borjana ravnih i modernih linija

Luksuzna vila, kao sama građevina, lepo se uklapa u prostrano dvorište u kojem dominiraju bazen i brižljivo negovan travnjak.

Pročitajte Možda nisam savršena ali moj život jeste – Odevna kombinacija Snežane Borjan za smele dame (FOTO/VIDEO)

Snežana i Milan Borjan pobrinuli su se i da imaju kutak za uživanje kada je u dvorištu, te je tu smeštena udobna garnitura za sedenje na terasi, te i pergola sa dušekom i baldahinima, savršenim za sunčanje.

Instagram

Instagram

Dom Snežane i Milana Borjana sadrži prostorije za sve dnevne aktivnosti

Kako je Milan fudbaler, a njegova žena veoma vodi računa o svom izgledu, nije ni čudno da dom Snežane i Milana Borjana krasi i teretana sa svom potrebnom opremom.

Pročitajte Svi detalji svadbe – Ko su bile zvanice, koliko je sve koštalo, koji pevač je zaradio najviše

Centralna prostorija u kući, u kojoj svi vole da provode vreme, jeste dnevna soba. Prostrana i ispunjena udobnim nameštajem, odlikuju je svetle boje, a posebno je zanimljiv i moderni kamin.

Instagram

Sve je uređeno sa posebnim stilom – dom Snežane i Milana Borjana oplemenjen je svetlijim tonovima, tek poneki detalj moćemo videti u tamno braon boji ili neke druge tamnije nijanse.

Pročitajte Možda nisam savršena ali moj život jeste – Odevna kombinacija Snežane Borjan za smele dame (FOTO/VIDEO)

To je svakako kontrast koji se preporučuje u prostorijama kako bi sve izgledalo kao iz kataloga.

Instagram

Instagram

Dom Snežane i milana za vreme praznika je prava bajka

U vreme praznika jelka je okićena i nalazi se u ćošku dnevne sobe, a tada najviše vole da uživaju pored kamina, ispijajući tople napitke i radujući se nadolazećim danima.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram

Pročitajte i…

Opširnije