Šminka Meghan Markle: Kako da dobijete njen makeup look?

od strane | feb 12, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Možete je voleti ili ne, ali šminka Meghan Markle je neprevaziđena. Ona je u stanju da neupadljvim makeupom postigne apsolutno neverovatne rezultate.

Vrlo lako možete iskopirati fantastičan izgled vojvotkinje od Saseksa. Uz malo truda, postići ćete mnogo. Evo šta treba da uradite da bi ste postigli ovaj look.

Istaknute oči

Prvo na kapke nanesite korektor ili prajmer, a potom na tu podlogu stavite senku u toplim smeđim nijansama. Na spoljašnji „V“ deo oka nanesite nijansu šljive.  Koristite okruglu četkicu za senke kako biste spojili obe boje.  Koristite vodootporni ajlajner da iscrtate unutrašnje uglove i ispratite liniju oka. Naprskajte ravnu četkicu za olovke za oči sprejom za podešavanje šminke i koristite je da biste razmazali senku u nijansi šljive. Vodootpornu maskaru nanesite na donje i gornje trepavice. Možda oko šminkanju očiju imate najviše posla, ali vredi se potruditi za sjajan izgled.

Šminka Meghan Markle: Rumenilo i karmin

Nanesite izdašnu količinu rumenila i to učinite i pre i posle nanošenja BB kreme ili pudera kako biste dobili trajni prirodni sjaj. Nakon drugog sloja možete dodati i nijansu bronzera. Koristite neutralnu roze nijansu karmina, a ukoliko želite više sjaja, nanesite providni sjaja za usne na sredinu usana.

WPA Pool/GettyImagesPlus

Opširnije