Slike otkrile vezu sa Natašom: Mima Karadžić ne krije ljubav sa našom prelepom glumicom FOTO

od strane | apr 4, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Nova devojka Mime Karadžića je prelepa crnka

Popularni glumac Milutin Mima Karadžić godina važi za pravog šarmera i večitog neženju, a on preferira da ne priča o svom privatnom životu, pa ni najveći fanovi ne znaju mnogo o njegovom emotivnom statusu.

Pročitajte: Mima Karadžić konačno pred oltarom – Mlada 30 godina mlađa od njega FOTO

Ata images

Zbog toga se on poveremeno povezuje sa ženama s kojima se pojavljuje u javnosti, a nakon što je dvaput viđen s lepoticom po imenu Nataša, mediji pišu da je u pitanju njegova, navodno, nova devojka.

Mima je pre nekoliko dana u Beogradskom pozorištu prisustvovao premijeri predstave „Laž“, gde je stigao u društvu Nataše, za koju Kurir tvrdi da je glumčeva nova devojka i da je predstavlja kao prijateljicu.

Oni su zajedno stigli na predstavu i sve vreme ćaskali sedeći jedno pored drugog, a Kuri piše da su se Mima i Nataša zajedno pojavili i polovinom marta, na snimanju emisije „Nikad nije kasno“ na Košutnjaku, gde se on našao u ulozi člana žirija.

Rajko Ristić

– Mima je oduševljen Natašom. Njemu uopšte ne smeta razlika u godinama, iako je baš očigledna. Ali svi su navikli od Mime da ima mlađe i atraktivne devojke, tako da ovo nikome nije čudno. Iako je svima jasno da su u ljubavnoj vezi, on to ne priznaje, pa je svima predstavlja kao koleginicu i prijateljicu – rekao je za Kurir izvor blizak glumcu.

Rajko Ristić

On je istakao da navodni par provodi mnogo vremena zajedno i da se više ni ne kriju od javnosti.

– Često izlaze zajedno i u grad, šetaju se, uživaju u ručkovima. Da ne žele da se skrivaju od kamera, videlo se i na premijeri predstave u BDP. Čim su došli, Mima je sam nakratko zastao, dok ga je ona sačekala, a zatim su odmah otišli u salu. Nakon što se predstava završila, oni su, da bi izbegli novinarska pitanja, odmah otišli iz pozorišta. Mima je znao da bi ga sigurno svi pitali ko mu je nova izabranica, ali on o tome još ne želi da govori – zaključio je anonimni izvor.

Pročitajte: Pogled vredan milione – Mima Karadžić ima najlepši stan u Beogradu, pogledajte kako izgleda

Rajko Ristić

Podsetimo, Milutin Mima Karadžić je 2017. godine planirao da stane na ludi kamen sa 33 godine mlađom Nevenom Matić, ali je venčanje otkazano. On iza sebe ima jedan brak: 1992. godine oženio se glumicom Sunčicom Đurić, a zajednica je potrajala nešto duže od dve godine.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije