Slavnić prikupljao detalje o Anđeli dok joj je ljubav davao na kašičicu: Otkrio je sada nešto žalosno o njoj

od strane | jun 21, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Da li ima šanse za pomirenje Anđele i Zvezdana otkriva bivši zadrugar

Rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić i njegova partnerka iz rijalitija Anđela Đuričić stavili su tačku na svoj odnos, bar za sada.

Pročitajte Stigla sam do dna – Anđeline reči posle raskida sa Zvezdanom nikad tužnije, oglasila se i Ana Ćurčić 

Youtube Printscreen

– Ona i ja se nismo čuli, nisam je zvao jer hoću da ispoštujem njenu odluku. Ona želi trenutno da bude sa svojom porodicom, a ja to podržavam. Podržavao sam to i dok smo bili zajedno. Neću da je smaram, da je uznemiravam, neka uživa sa svojima i ohladi glavu, a i ja, pa ćemo videti šta ćemo dalje – rekao je Zvezdan za „Blic“ i dodao da nikako ne želi da odlazi kod Đuričićeve u Crnu Goru:

Pročitajte Kraj Zvezdanove i Anđeline ljubavi – Posvađali se pred njen odlazak u Crnu Goru, Đuričići likuju

Printscreen

– Ne, to nikako. Mi smo planirali da se upoznam sa njenom porodicom, ali sada nije trenutak i neću da ih remetim. Neću ni da idem kod nje u Crnu Goru sve dok smo u ovakvim odnosima. Sve će biti kako ona odluči. Rekao sam da treba da dođe po stvari, tada ćemo se videti i popričati malo, do tada ne – zaključio je on.

Zvezdan je, podsetimo, pred kamerama potvrdio da nije više u vezi sa mladom Crnogorkom:

Pročitajte Otac Anđele Đuričić ne odgovara za svoje postupke prema Zvezdanu – Slavnić pretukao devojku FOTO 

Ne želim da pričam o našem raskidu javno jer ne znam da li je konačno ili ne. Anđela će doći po njene stvari, ali to je to između nas. Snimili smo jednu emisiju i na tome ce ostati, to je stalo. Ne znam da li je definitivno kraj sa Anđelom, ali ne mogu da otkrijem detalje jer nije u redu prema njoj. Ne znam samo do kada će gospođa (Ana) da priča o meni i da me blati na takav način. Svi znaju šta se sve desilo u “Zadruzi”, a ja o njima otkad sam izašao niti pričam niti ih pominjem, dok one o meni – rekao je Zvezdan za „Blic“, a onda spomenuo tužbe koje je Ana navodno pripremila.

– Meni ni jedna tužba so sad nije stigla, sa Anom nemam nikakav kontakt, niti želim da imam, a sada nemam ni sa Anđelom – rekao nam je Zvezdan.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Instagram

Pročitajte i…

Opširnije