Skandal u američkom Senatu, isplivao eksplicitni snimak

od strane | dec 18, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

VAŠINGTON – Zaposleni u Senatu, koji je optužen da je snimio sebe kako ima seksualne odnose u sali za saslušanje u Kongresu, prijeti tužbom nakon što je dobio otkaz.

„Eksplicitni snimak, koji je objavio Dejli Kaler u petak, prikazuje dva muškarca kako imaju odnose u, kako se vjeruje, u sali za saslušanje 216“, piše Gardijan, prenosi B92.

Spekuliše se da je jedan od muškaraca na snimku Ejdan Mese-Ceropski, pomoćnik senatora Bena Kardina iz Merilenda.

Iz kancelarije senatora Kardina su rekli za Politico da „Ejdan Mese-Ceropski više ne radi pri američkom Senatu“.

Policija u Kapitolu je saopštila da je upoznata sa slučajem i da se stvar ispituje.

Sala u kojoj je navodno snimljen eksplicitni sadržaj svijetu je poznata po više istorijskih događaja. Naime, ovde su saslušavani svi u vezi sa slučajem 11. septembar, a u ovoj prostoriji je i Džejms Komi, bivši direktor FBI, svjedočio o Donaldu Trampu 2017.

Takođe, tadašnji lider većine u Senatu Tom Dašl je baš u ovoj prostoriji primio pismo sa antraksom u oktobru 2001. neposredno poslije terorističkih napada 11. septembra.

U svom postu na LinkedInu, Ceropski nije pominjao direktno video snimak, ali je naveo da prolazi kroz teške trenutke.

„Iako su neki moji postupci u prošlosti pokazali lošu procjenu, volim svoj posao i nikada se ne bih odnosi sa nepoštovanjem prema svom radnom mjestu. Svaki pokušaj da se okarakterišu moje radnje na drugi način su izmišljene i ja ću istražiti koje pravne opcije su mi dostupne“, naveo je u postu.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.

Opširnije