ŠIROK OSMIJEH I TIGRASTA MAJICA! Ovako je Jelena izgledala prije nego što se udala za Novaka Đokovića!

od strane | jun 4, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Jelena i Novak su se upoznali tokom njenih studija – ljubav i dalje traje i krunisana je brakom u kojem su dobili dvoje djece

Izvor: Instagram/djokernole/X/screenshot/Malagaravaa

Jelena Đoković, supruga slavnog Novaka Đokovića, bila je studentkinja ekonomije i finansija na italijanskom fakultetu „Bokoni“u Milanu, kada je na televiziji pratila svaki meč srpskog tenisera.

O studentskim danima je pričala u jednom intervjuu, kada je otkrila da je „od muke postala vegan“, a njena ljubavna priča sa svjetskim teniserom broj 1, započela je 2005. godine, kada ga je upoznala preko zajedničkih prijatelja.

Nole još nije bio planetarno popularan, a javnosti je svoju izabranicu predstavio prvi put na turniru u Amersfortu u julu 2006. godine. Često je obilazila Monte Karlo u kojem danas porodica Đoković živi.

Sada je na društvenim mrežama aktuelna slika Jelene, dok još nije bila Đoković – nasmijana, s kratkim šiškama i majici sa animal printom, Jelena je izgledala lijepo kao i danas, kada je nazivaju jednom od najstilizovanijih i najljepših supruga tenisera.

Pogledajte:

Ovako je Jelena Đoković nekada izgledalapic.twitter.com/koPzqMOF35

— Malagaravaa (@vaskekopirinac)August 11, 2023

Ovako Jelena danas izgleda:

Opširnije