Sin Petar plod je zabranjene ljubavi: Lepa Rada rodila je dete oženjenom biznismenu i nestala sa scene, a sada se pojavio lep kao san

od strane | jul 19, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Zaboravljena Rada Radenović bila je najlepše TV lice

Lepa voditeljka Rada Radenović bila je vodeće TV lice dok je radila u medijima, a onda je, čini se, preko noći nestala. Naime, istina je da se povukla kada je rešila da rodi dete i sama ga odgaja. Ako se ne sećate, sada možda i zaboravljena Rada Radenović dobila je sina petra sa imućnim čovekom iz Crne Gore koji je tada uveliko bio oženjen i imao dvoje dece.

Pročitajte: Miloš Biković rešio da se povuče – Glumac beži iz grada, manastir je za njega jedina oaza mira

Ata

Lepa voditeljka dugo je bila sinonim za najlepše TV lice i uvek je imala jako gledane emisije, ali uprkos tome, kada je ostala u drugom stanju, rešila je da po svaku cenu rodi dete iako je ljubav sa ocem bebe bila nemoguća i zabranjena. I kako ume da kaže sada zaboravljena Rada Radenović, to joj je najbolja odluka u životu.

Pročitajte: Da vam vilice popadaju – Sanja Vučić kupila luks stan u elitnom delu Beograda, uskoro se doseljava i ON

Ata

Rada je sina rodila 2010. i dosad je izbegavala da pokazuje javno njegove fotke, međutim, juče je na njenom Instagramu osvanula fotografija tinejdžera za kojim će, sigurni smo, poludeti mnoge devojke, pa će se čak i otimati koja će biti snajka lepe crnke Rade.

Pročitajte: Supruga Slobe Radanovića godinama krila da ima i ćerku – Isplivala fotografija kao dokaz

Instagram

O Radinoj vezi sa biznismenom Dejanom Milićem mediji su naširoko pisali, ali ona nije nikada želela da priča na tu temu, osim da sa ocem svog sina Petra ima odličan odnos, kao i da žive u različitim državama. A ako ćemo suditi po Petru koji podjednako uživa ljubav i mame i tate, možemo jedino da zaključimo da je momak imao srećno detinjstvo.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Ata Images/Printskrin/Instagram

Pročitajte i…

Opširnije