Seksi frizure za dugu kosu: Hairstyle koji zavodi svakog muškarca

od strane | jul 10, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Kada su seksi frizure za dugu kosu u pitanju, prvenstveno je važno da kosa izgleda negovano, bez izraslog korena i suvih krajeva.

Seksi frizure su one koje u stvari naglašavaju prirodnost devojke i na taj način ističu njen seksipil. Srećom, ove frizure su veoma jednostavne, za skoro svaku od njih vam treba nekoliko minuta.

Opuštene lokne

Jedna od najseksipilnijih frizura su velike raščupane lokne, tačnije kovrdžava kosa. Ovu frizuru možete napraviti peglom za uvijanje. Međutim, ne bi trebalo da koristite puno lakova i proizvoda za oblikovanje, samo termičku zaštitu i sprej za tekturisanje.

Ispeglana kosa

Ovo možda zvuči banalno, ali ova frizura izgleda veoma uredno. Ova frizura može biti ležerna, ali i pogodna za večernji izgled. Ravna kosa naglašava prirodnost devojke i upravo to je ono što čini ovu frizuru seksipilnom.

Neuredna punđa

Ovo nije iznenađenje jer često u scenama zavođenja holivudske glumice nose razbarušene punđe. Ovo su frizure koje su seksi i ležerne istovremeno, naročito ako pustite dva pramena da vise sa strane.

Zalizana punđa

Elegantna punđa je takođe veoma seksi i smela. Da biste ovakvu frizuru napravili, potrebno je da začešljate kosu unazad sa lakom za kosu koji će dati kosi mokar efekat. Možete je napraviti sa razdeljkom ili bez.

Seksi frizure za dugu kosu: Ravan paž

Paž frizura u dužini lica je takođe jedna od seksi frizura. Kosa izgleda gusti, zdravo i sjajno i prirodno što ponovo naglašava seksipil svake devojke.

Nizak zalizani rep

Još jedna frizura koju možete nositi uz večernji i svakodnevni izgled je nizak rep. U ovom slučaju je preporučljivo da napravite razdeljak na sredini, a na kosu nanesite gel. Ovakav rep naglašava jagodice i otvara lice.

Seksi frizure za dugu kosu: Izbledeli pramenovi

Iako je ovo više pitanje farbe nego frizure, izbledeli pramenovi na suncu su takođe veoma seksi i izgledaju predivno na opuštenim loknama.

Dakle, pravilno negujte kosu i sa ovih nekoliko frizura moći ćete da imate koga god poželite. Vrlo su jednostavno, a vi ćete biti prava zavodnica muškog pola.

Opširnije