Seka Aleksić PREVARENA na najgori mogući način, otkrila da je na ljubav stavila tačku

od strane | jun 25, 2024 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Seka Aleksić o preljubi jednog bivšeg partnera

Seka Aleksić danas uživa u srećnom braku sa Veljkom Piljikićem sa kojim ima dva sina. Ipak jednom prilikom Seka Aleksić o preljubi je govorila otvroeno i to od strane jednog njenog bivšeg partnera. O svojoj prošlosti pričala i otkrila da je tadašnjeg dečka uhvatila u prevari.

Seka Aleksić o preljubi – Jednom je doživela izdaju 

Nije prijatno iskusto ali Seka Aleksić o prevari govorila je iskreno ističući da je intuicija ta koja mnogo toga ume da kaže. 

Pročitajte Jovana Jeremić otkrila – Jelena održava brak sa Duškom jer je to Divnina poslednja želja, ali može ona bolje

– Jednom sam doživela da me prevario i to sam otkrila sama – rekla je pevačica i dodala:

Ata images

– Kopala sam, zato što sam osetila da sam u pravu. Primetila sam po njemu da se nešto dešava i krivo mi je što nisam to brzo sanirala. Ja sam to još pre osetila i htela sam da raskinem sa tom osobom, ali eto, čekala sam da vidim to crno na belo – rekla je Seka Aleksić o preljubi koju je doživela.

Foto: Antono Ahel/ATAImages.

Kako je rekla, odmah je na tu vezu stavila tačku, a onda se u njenom životu pojavio suprug Veljko.

Photo: A.H./ATAImages

Seka Aleksić o prevari govorila je a danas uživa u srećnom braku

Seka Aleksić sa suprugom Veljkom i sinovima Jovanom i Jakovom živi u Staroj Pazovi gde su napravili svoj raj.

Pročitajte Seka Aleksić ne oprašta – Nakon što je stiglo saopštenje da se Dragana razvodi i ona je imala šta da kaže FOTO

Naime, pevačica i njen suprug su na sagradili vilu koja vredi pola miliona evra, a u dvorištu imaju osim bazena, palmi i kokošinjac koji je pevačica dobila od svog supruga za rođendan.

FOTO: PAPARACO LOV YOUTUBE

Pre dve godine, ekipa emisije “Paparazzo Lov” snimila je pevačicinu ogromnu vilu iz vazduha pre dve godine, te se iz svih uglova može videti kako izgleda pevačicina oaza mira. Seka je, podsetimo, 2009. godine na placu od skoro 100 ari, u blizini Stare Pazove, počela da gradi, kako ga je nazvala, svoj dvorac iz snova. Vila sa bazenom, koja, kako se priča, vredi oko 500.000 evra.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images

Pročitajte i…

Opširnije