Saša zanemeo pred fotografijama: Suzana Jovanović u krevetu sa mnogo mlađim frajerom FOTO

od strane | maj 15, 2023 | Ljubav i seks | 0 Komentara

Brak Suzane Jovanović i Saše Popovića problemi ne mogu poljuljati

Saša Popović i Suzana Jovanović ne daju da im išta poremeti ljubav, iako su neretko postojale spekulacije na temu njihovog braka. Jedno drugom su podrška i oslonac, a kao njihov odnos učvrstila je ćerka Aleksandra. Poznato je da je čelnik Granda prihvatio Suzaninog sina, Danijela, iz prvog braka kao svoje dete a u koliko su dobrim odnosima govori podatak da on radi u produkciji svog očuha.

Pročitajte: Pakao se desio u roku od sedam meseci, nije zaslužio da ga pominjem – Suzana Jovanović u suzama zbog čoveka kog je volela

Iako deluje da je pevačica svoju karijeru zapostavila zbog supruga i njegovog uspeha, Suzana neretko ističe da se u nekom trenutku umorila od mikrofona te joj je prijalo da se povuče sa estradnog neba. Pre nekoliko godina imala je poslednju premijeru albuma gde je okupila veliki broj prijatelja i poštovalaca njenog dela, a sada je isplivala fotografija Suzane Jovanović sa snimanja spota za jednu od pesama sa poslednjeg albuma.

Pročitajte: Snaja Suzane Jovanović mislila da će pored Danijela da živi kao u bajci, a evo kako joj je zaista

Na pomenutoj slici Sašina supruga leži u krevetu sa mnogo mlađim frajerom, a hemija je vidljiva na prvi pogled. Iako su se mnogi zabrinuli da je brak Suzane Jovanović i Saše Popovića na velikom ispitu, razloga za brigu nema jer čelnik Grand produkcije potpuno razume ženin posao, te joj se u isti ne meša.

Pročitajte: Šta se desilo sa licem Suzane Jovanović – Pevačicu zbog ove promene više niko ne prepoznaje FOTO

A Suzana je još jednom pokazala koliki je profesionalac, te joj ove eksplicitne scene nisu teško pale, već ih je olako odradila a pesma za čije je potrebe ovaj spot sniman postala je ogroman hit.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images

Pročitajte i…

Opširnije